Deze week in GTST: De terugkeer van Billy verloopt niet heel soepel
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: De terugkeer van Billy verloopt niet heel soepel

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Het hing al een tijdje in de lucht. Billy keert eindelijk terug naar Meerdijk. De reden van haar terugkeer heeft voor een deel te maken met Leon. Zij hoorde dat Leon nog in leven was en in Thailand zou wonen. Dus grote reden om terug te keren. De tweede reden heeft te maken met haar dochter Shanti. 

Shanti heeft eindelijk haar vader leren kennen. Dit wilde Billy koste wat kost voorkomen. De grootste nachtmerrie voor Billy wordt werkelijkheid. Ze hoopte dat Shanti nooit haar vader zou leren kennen. In een korte tijd werden vader en dochter behoorlijk hecht. Op een onmogelijk moment keerde Billy terug naar Meerdijk. 

Shanti stond op het moment om haar halfzusje te leren kennen. Een gezellig familie onderonsje wordt bruut verstoord. Van een gezellig en warm welkom hoefde Billy niet te rekenen. Net na haar landing stond Ludo voor haar neus. De twee sloten een deal om elkaar te beschermen. Korte tijd later stond Richard op de stoep. Die wilde maar één ding: antwoorden. 

Leugens

Weer staat er een leugen tussen Rik en Shanti. Daan nam Rik in vertrouwen over de hele situatie rondom Billy. Alleen mocht Rik niets tegen Shanti zeggen. Of dat nog uit gaat komen is nog maar de vraag. De twee hadden beloofd om geen leugens meer te hebben voor elkaar. Voor Rik is het dan ook extra moeilijk om zijn mond te houden. 

Voor Shanti is het allemaal prima. Zij wil geen contact meer met haar moeder. Of het ooit nog goed komt is echt even afwachten. Billy laat het niet zomaar gebeuren. Ze is niet zomaar teruggekeerd. Het wordt een spannende tijd. Want Billy laat zich natuurlijk niet zomaar tegenhouden. Meerdijk kan wel op gaan passen met haar terugkeer.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.