Deze week in GTST: Billy krijgt wederom een kans van Shanti
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: Billy krijgt wederom een kans van Shanti

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Het is onmogelijk maar waar. Billy heeft het weer voor elkaar. Ze krijgt een kans van Shanti, de zoveelste. Voor Shanti is het belangrijk dat ook Rik het goed maakt met Billy. Maar Rik wil daar natuurlijk niets van weten. Hij wil het niet aanzien hoe Billy met Shanti omgaat. Toch wil hij haar een ‘kans’ geven. Wel met een dubbele agenda natuurlijk. 

Hij is nog altijd bezig met Daan om Billy te pakken. Zij heeft natuurlijk totaal geen idee wat er allemaal speelt. Rik wil dat het echt stopt met Billy en Shanti. Zij heeft veel te vaak het leven van Shanti overhoopgehaald. Dat moet echt stoppen en daarvoor heeft Daan de hulp van Rik meer dan nodig. Hoelang kan Rik nog liegen tegenover Shanti?

Saskia en Roman

Het is voor Saskia nog altijd erg lastig. Haar gevoelens voor Roman heeft ze open en eerlijk gezegd. Daar schrok ze zelf enorm van en kan Julian niet meer aankijken. Roman geniet er juist van, hij heeft nog altijd zijn zinnen op Saskia gezet. Nu de twee besloten hebben om elkaar ‘los’ te laten. Dus bedenkt hij een ander plan.

Ondertussen speelt er nog meer op de praktijk. Linda heeft haar zinnen gezet op Bonaire. Daar kan zij met Anton een praktijk van een collega overnemen. Anton ziet dat nog niet zo zitten, hij heeft de praktijk in Meerdijk. Plus het gedoe tussen Roman en Saskia. Dat is ook nog iets waar hij over na moet denken. 

Indra

Verder zit een terugkeer van Indra op de planning. Daan is nog altijd bezig om de ex van Richard op te sporen. Via haar hoopt Daan op antwoorden te komen rondom de vermissing van Leon. Krijgt hij via haar meer informatie? Of krijgt hij haar zover om mee te werken aan het plan tegen Billy, Richard en Leon? 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.