Deze week in GTST: Huwelijk Billy en Richard geëxplodeerd
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: Huwelijk Billy en Richard geëxplodeerd

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Het zat er natuurlijk al aan te komen. De dag waarop het huwelijk tussen Billy en Richard zou gaan knappen. Met een klein beetje hulp van Janine is het nu gelukt. Zij wist Indra, een ex van Richard, te manipuleren. Maar uiteindelijk was het Indra zelf die de fout in ging. 

De gevoelens tussen Indra en Richard zijn er nog altijd. De twee haalden op een avond herinneringen op. Met een glas wijn in de hand ging het al snel van kwaad naar erger. De twee vonden het zo leuk met elkaar dat ze in bed zijn beland. Alleen moest Indra dat filmen voor Janine. Dat is er uiteindelijk niet van gekomen. 

Billy ontwaakt na een weekend Londen en krijgt de schrik van haar leven. Zij krijgt een mail van Indra met een video. In deze video is te zien hoe Richard met Indra het bed induikt. Janine heeft Leon de opdracht gegeven om een camera in een televisie te plaatsen. Billy moet twee keer kijken naar wat ze ziet. 

Ze weet zich geen houden te geven. Wanneer Indra hoort van de video wil ze Richard spreken. Maar helaas nam Billy de telefoon op. Zij kookt letterlijk van woede. Nu is Indra haar leven niet meer zeker. Richard mag ondertussen ook aardig oppassen. Onlangs getrouwd en nu al vreemdgaan. Het is maar de vraag hoe Richard zich hieruit weet te kletsen. 

Voor Janine is het ook allemaal spannend. Komen Billy en Richard haar aandeel nog tegen? Volgt er dan weer actie op reactie? Feit is dat Billy nog eerst met Richard bezig zal zijn. Want gaat ze zijn misstap vergeven? Kunnen de twee nu nog wel verder? Hoe heeft het allemaal zo ver kunnen komen? 

Gelukkig heeft Leon alle sporen naar Janine gewist. Dus niemand kan meer achterhalen dat Janine haar aandeel in het hele spel had. Alleen zal Janine nog openkaart spelen met Ludo? Hij was vanaf dag één tegen het hele plan van Indra. Janine heeft in ieder geval waar ze al die tijd op hoopte: een flinke dreun in het huwelijk van Billy en Richard.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.