Deze week in GTST: Billy gaat letterlijk over lijken
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: Billy gaat letterlijk over lijken

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Geen leugens meer in hun huwelijk. Dat was de afspraak die Billy met haar man Richard heeft gemaakt. Helaas betrapte zij hem op een geheime afspraak met Leon, de ex zakenman van Ludo. Via Leon kon Richard aan geheime informatie over Ludo komen. Daar had Richard wel oren naar. 

Maar Billy vond het genoeg. Hij moest maar een keuze maken. Of haar of zijn strijdt met Ludo. Richard zou niet rusten voordat hij Ludo volledig heeft geruïneerd. Wanneer Billy achter de afspraak komt, maakt ze een eigen plan. Ze doet zich voor als Richard en spreekt met Leon af. Billy biedt meer geld voor de geheime informatie over Ludo. 

Daar wil Leon niets van weten. Hij heeft een afspraak met Richard en niet met Billy. Dit maakt Billy nog meer woedend. Zij zint op wraak doet iets wat ze niet voor mogelijk had gehouden. Volledig in paniek merkt ze dat haar wereld langzaam instort. Ze denkt nog maar aan één oplossing: vluchten. 

Helaas kan dat nog niet zomaar. Ze heeft een afspraak met Ludo staan rondom de verkoop van het Veilinghuis. Nadat de handtekening gezet is, lijkt het erop alsof Ludo weer volledig eigenaar is van zijn Veilinghuis. Niets staat hem meer in de weg, tenminste daar lijkt het sterk op.

Voordat Billy vertrekt wil ze ook nog even wraak nemen op Richard. Ze zorgt ervoor dat hij een mooie positie binnen het Veilinghuis. Als alles voor elkaar is, pakt ze een privévliegtuig en vertrekt uit Meerdijk. Het lijkt erop alsof ze Meerdijk achter zich heeft gelaten. Maar kan ze haar dochter Shanti wel zo gemakkelijk opgeven? 

Billy mag dan gevlucht zijn, haar sporen zijn nog goed zichtbaar. Het zal nog spannend worden welke ‘lijken’ er nog uit de kast gaan komen. Want reken maar dat Billy niet zomaar op de vlucht slaat. Ze heeft nog een grote troef in handen. Gaat ze die ooit nog inzetten?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.