Deze week in GTST: Bing heeft heel wat uit te leggen
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Bing heeft heel wat uit te leggen

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Een vrij onbekende vrouw, Mare, duikt half naakt op bij Bing. Wat daar precies aan de hand is, is onduidelijk. Nadat Bing terugkeerde naar Meerdijk, dook deze onbekende vrouw ineens op. Zij had bijzonder veel aandacht voor Bing en zijn stichting. Maar nog meer voor Bing zelf natuurlijk. Tijdens de ontmoeting met Rik had hij meteen een voorgevoel.

Dat voorgevoel blijkt al snel te kloppen. De onbekende dame wil Bing voor haar zelf. Die hele interesse voor zijn stichting blijkt een grote grap. Toch wil ze veel geld investeren in zijn stichting. Dat is voor Bing meer dan genoeg reden om met haar in zee te gaan. Alleen blijft Rik een slecht gevoel houden bij deze vrouw. Het wordt hoog tijd dat Nina terugkeert naar Meerdijk. 

Voor Bing liep het allemaal goed af. Alleen wat hij niet in de gaten dat is dat ze bespioneerd werden. Nola heeft alles gezien en is zich rot geschrokken. Ze is opvallend stil en wil dat Nina snel naar huis komt. Tegenover haar oma vertelt ze wat ze heeft gezien. Dus nu is Bing haar een verklaring schuldig. Of Bing de waarheid verteld over de hele situatie? 

Saskia en Julian

Een grote klus in de huisartspraktijk zorgt voor veel verandering. Roman wil maar één ding, samen zijn met Saskia. Hij verzon een smoes zodat de twee alleen konden zijn. Alleen heeft hij over één ding niet nagedacht. Samen de hele klus klaren is heel veel werk. Dus schakelde Saskia de hulp in van Julian. Hier werd Roman niet bepaald blij van. Hij wil nog altijd Saskia. Hoe ver gaat dat nu nog? Moet Saskia zich zorgen maken over Roman?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.