Deze week in GTST: Demi weet niet wat ze met haar emoties moet
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Demi weet niet wat ze met haar emoties moet

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Door een stom toeval komt de waarheid rondom de geheime relatie tussen Merel en Marwan uit. Demi, die nog altijd hoop hield op een relatie met Marwan, de vader van haar kind, weet niet waar ze het zoeken moet. Ze komt er per toeval achter dat haar eigen zus en de vader van haar kind een relatie hebben. Ze is woedend en weet niet wat ze moet doen.

Ondertussen komt ook Julian achter het geheim. Hij is woedend op Marwan en op Saskia. Nog een geheim in huize Verduyn die uitkomt. Het hele leven van de familie ligt momenteel overhoop. Voor Saskia is het goed dat het geheim nu open is. Alleen hoe gaat dat nu verder? De sfeer wordt er natuurlijk niet veel beter op.

Op een goede zussenband hoeft Merel niet te rekenen. Demi wil natuurlijk niets meer met Merel te maken hebben. Het is maar de vraag hoe het verder gaat. Feit is wel dat de spanningen enorm om te snijden is. Het dreigt zelfs alleen maar erger en erger te gaan worden. Wat moet er toch allemaal nog meer gebeuren in huize Verduyn.

Bing en Mare

Wat al een tijdje in de lucht hing, is dan gebeurd. Bing heeft zich ingelaten met die Mare. De twee hebben het bed gedeeld. Mare speelde al langer met die gedachten. Rik hoopte nog dat het snel over zou gaan. Hij zag namelijk al grote problemen ontstaan. De spanningen tussen Bing en Mare hingen al langer in de lucht.

Wat is het huwelijk nog waard tussen Bing en Nina? Zij heeft maandenlang een affaire gehad met Daan. Dat heeft hun huwelijk toen gekost. Nina ging toen een tijdje met Daan, maar kwam toch weer samen met Bing. De twee hebben gewerkt om hun relatie te redden. Hoe zal Nina reageren als ze hoort wat Bing heeft gedaan?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word lid van onze Facebook-groep!