GTST-blog: Demi krijgt het flink aan de stok met pestkoppen
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Demi krijgt het flink aan de stok met pestkoppen

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

De jongste dochter van Julian en Saskia heeft het lastig. Op school heeft ze te maken met pesten. Een groep van haar school heeft het op haar gemunt. Haar zus Merel heeft het voor haar opgenomen. Maar dat heeft niet heel veel geholpen. Toch doet Merel haar best om haar zusje te helpen. Dus krijgt Demi een ware make-over. 

Via Jojo krijgt Merel kleding mee voor Demi. Nadat Demi er compleet anders uit ziet, is Julian enorm boos. Hij wil niet dat zijn dochter zo over straat loopt. Maar Saskia vindt het wel bijzonder en wil Demi een kans geven. Ze hebben beiden totaal geen idee wat er allemaal speelt in het leven van hun dochter.

Na een stapavond lijkt alles weer normaal. De pestkoppen leken Demi met rust te hebben gelaten. Voor Merel is de missie geslaagd. Haar zusje wordt niet meer gepest en het leven wordt weer normaal. Maar dan breekt de volgende dag aan. Merel doet een schokkende ontdekking over haar zusje. 

Op een muur staat een pijnlijke tekst. Demi weet zich geen raadt meer. Saskia en Julian zien het ook en zijn volledig in paniek. Wat is er nu allemaal aan de hand? Gaat Demi vertellen wat er allemaal speelt? Herhaalt het verleden zich opnieuw in de familie Verduyn? Gaat Saskia weer volledig door het lint, net zoals vroeger met de pestkoppen van Merel?

Lang heeft Demi het pesten geheim kunnen houden. Maar nu lijkt ze er niet meer om heen te kunnen. Durft ze het aan om haar ouders alles te vertellen? Want het pesten is al een tijdje aan de gang. Merel heeft ook niets gezegd. Zij probeerde haar zusje te beschermen tegen de pestkoppen. Zij weet als geen ander hoe het is om gepest te worden. 

Weten Saksia en Julian op tijd in te grijpen? Kunnen zij hun dochter helpen? Wil Demi wel dat haar ouders haar helpen? Ze heeft tot nu toe de adviezen van Merel opgevolgd. Helaas werkten deze niet altijd even goed. Het is wel weer een flinke tegenslag voor de familie Verduyn. Na een lange periode van ongeluk leek het allemaal juist wat rustiger te zijn geworden. Maar niets is wat het lijkt. Gaat het verleden zich werkelijk weer herhalen?

GTST is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.