GTST-blog: Demi's zwangerschap zal voor een shock zorgen in Meerdijk
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Demi's zwangerschap zal voor een shock zorgen in Meerdijk

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

De jongste dochter van Julian en Saskia, Demi, zit niet lekker in haar vel. Dat heeft voor een deel te maken doordat ze gepest wordt. Zeker pestkop Bas is een vervelende jongen. Hij zette Demi onderdruk om een verslag voor hem te maken. Nadat ze dat weigerde sloeg Bas de winkel waar Julian werkt kort en klein. 

Maar Demi blijft zich zwak voelen. Is er dan toch iets anders aan de hand? Ze denkt terug aan haar ‘romance’ met Marwan. Demi deed zich voor als iemand anders. Marwan viel als een blok voor haar. De twee spraken vaak af en belandden bij elkaar in bed. Het leek allemaal te mooi om waar te zijn. Marwan weet niet wat hij hoort. Demi blijkt een meisje van 14(!) te zijn. Plus zij is de dochter van Julian, zijn werknemer. 

Demi besluit een zwangerschapstest te doen. Wanneer ze op school een pestfilmpje opneemt haast ze zich naar het toilet. De test blijkt positief: Demi is zwanger van Marwan. Ze is ten einde raad en durft niemand in vertrouwen te nemen. Wat moet zij nu in vredesnaam met een kindje? Ze zit nog op school en is veel te jong. Wat gaat ze nu doen aan deze situatie. 

Hoe gaan Julian en Saskia reageren? Julian zal woedend worden op Marwan. Om over de vader van Marwan nog maar te zwijgen. Het zal ongetwijfeld voor een shock zorgen in Meerdijk. Wat gaan de twee jonge ouders dan doen? Komen ze wellicht weer bij elkaar? Of wil Marwan niets van zijn kindje weten. 

Nadat ze de zwangerschapstest weggooit is het maar de vraag hoelang het duurt voor iemand deze ontdekt. Wie zal er als eerste achter gaan komen? De kans dat Demi breekt is behoorlijk groot. Zal haar familie haar steunen? Of zijn zij bang voor de reacties van de rest van Meerdijk. Want om nu al opa en oma te worden zullen Julian en Saskia zeker niet echt willen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.