Qmusic nieuwe radiopartner NOC*NSF
Bron: Qmusic

Qmusic nieuwe radiopartner NOC*NSF

Geschreven door Pieter Jongsma

Qmusic is de nieuwe radiopartner van NOC*NSF. De sportorganisatie is een meerjarige samenwerking aangegaan met Qmusic, ze volgen na ruim twintig jaar Radio 538 op. De zender gaat onder andere verslag van doen de presentaties van TeamNL op de Olympische Spelen.

Daarnaast gaat de zender ook content maken met de sporters. "Qmusic is een prachtig, vernieuwend radiostation dat al geruime tijd een grote vaste, maar nog steeds groeiende, groep luisteraars aan zich weet te binden", zegt Marc van den Tweel, algemeen directeur van NOC*NSF. "Voor ons een belangrijk platform om TeamNL onder de aandacht te brengen bij de fans."

"We kijken ernaar uit om de Olympische fakkel over te nemen als dé radiopartner van NOC*NSF", zegt Robert Bernink, de algemeen directeur van Qmusic. "Het DNA van Qmusic en NOC*NSF sluit naadloos op elkaar aan. We hebben als gezamenlijk uitgangspunt om mensen te verbinden en te inspireren en dat gaan we de komende jaren doen, zowel bij de Olympische Spelen, als met sport in het algemeen."