Vader van Big Brother-bewoner Kitty overleden
Bron: RTL / Wesley de Wit

Vader van Big Brother-bewoner Kitty overleden

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De vader van Big Brother-bewoner Kitty is vrijdagochtend overleden. Kitty riep de groep rond 13:30 uur bij elkaar om haar medebewoners het nieuws te vertellen. Kitty blijft ondanks het overlijden van haar vader in Big Brother. “Ik ga niet naar huis, dat heb ik ook met mijn kinderen besproken”, zegt Kitty.

Vorig jaar werd de vader van Kitty opgenomen in het ziekenhuis met een laag hemoglobinegehalte. Er werd later alzheimer bij hem geconstateerd. Afgelopen november werd hij opnieuw in het ziekenhuis opgenomen. “Ik wist dat dit kon gebeuren. Ik heb heel bewust afscheid genomen”, vertelt Kitty.

Door haar vader twijfelde Kitty over haar deelname. “Dit is een droom van mij, daar heb ik echt veel moeite mee gehad. De meeste weten dat ik niet zo een heel leuk leven achter de rug heb, maar dit is echt voor het eerst iets voor mezelf. Ik heb best veel getwijfeld omdat het niet zo goed ging met mijn vader, maar mijn moeder heeft gezegd: ‘Kitty, zet dit door. Ik wil dat jij dit doet’”, vertelt Kitty de groep.

“Het ‘wat als’-scenario heb ik zeker met mij meegenomen. Dit betekent dat ik niet naar huis ga. Dat ga ik niet doen, omdat ik dat besproken heb. Ik heb dat ook met mijn kinderen besproken. Ik heb het allemaal van tevoren doorgenomen”, zegt Kitty. Ze vertelt dat ze van de productie vanmiddag op hoge uitzondering met haar moeder mag bellen en hoopt dat zij ook de begrafenis via een livestream mag volgen.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!