Patrick vond Big Brother saai: ‘Ik dacht dat ze ons vergeten waren’
Bron: RTL / Ingo Calí

Patrick vond Big Brother saai: ‘Ik dacht dat ze ons vergeten waren’

Geschreven door Redactie

Oud-bewoner Patrick kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn deelname aan Big Brother in 2021. Patrick zou het zó overdoen, maar hij vond het wel saai. “Ik dacht echt dat ze ons vergeten waren. Ik dacht: buiten is corona aan de gang, ze zijn ons vergeten”, vertelt hij in de podcast We Are Watching You.

De fietsenmaker verbleef 23 dagen in het Big Brother-huis. “Ik heb mij niet kunnen bewijzen zodat ik er langer kon blijven. Ik heb 23 dagen op de bank gelegen. Als ik een spel had mogen doen, dan had ik voor iets mogen gaan. Dan waren er een paar honderdduizend kijkers meer geweest”, blikt Patrick terug.

Er kijken in Nederland en België samen nu dagelijks 450.000 mensen, maar volgens Patrick valt er meer uit Big Brother te halen. “Big Brother is zo een naam, dat is zo een concept. Sorry Big Brother, maar er wordt veel te weinig mee gedaan. Als je dat een beetje uitspeelt heb je miljoenen kijkers”, zegt hij.

Patrick, die opa werd toen hij in het Big Brother-huis verbleef, had zelfs een ontsnappingsplan voorbereid voor het geval dat het echt te saai zou worden. “Bij mij in het achterhoofd zat ook: als het mij écht niet aan staat, dan was ik over de muur geklommen”, onthult Patrick in We Are Watching You.

Luister de podcast We Are Watching You. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!