Giel de Winter presenteert napraatshow Million Dollar Island
Bron: Talpa / Jonathan Hoost

Giel de Winter presenteert napraatshow Million Dollar Island

Geschreven door Daniël Schalk

SBS6 komt met een napraatshow op hun nieuwe survivalprogramma Million Dollar Island. Na iedere aflevering presenteert StukTV-gezicht Giel de Winter een nabeschouwing. Het programma Million Dollar More is niet te zien op televisie, maar exclusief op streamingdienst Prime Video. Dat maakt Talpa bekend.

In Million Dollar Island moeten 100 wildvreemden twee maanden zien te overleven op een onbewoond eiland. De hoofdprijs is één miljoen euro. Elke deelnemer start met een polsbandje dat 10.000 euro waard is. Met het spelen van spellen kunnen de eilandbewoners polsbandjes winnen en verliezen.

Million Dollar Island is niet alleen een survivalprogramma, het is ook een sociaal experiment waarin het draait om hechte vriendschappen, onvoorstelbaar doorzettingsvermogen en geheime samenzweringen. De presentatie is in handen van Dennis van der Geest. De tv-show is bedacht door John de Mol.

Million Dollar Island is vanaf zondag 6 maart om 21:30 uur te zien op SBS6. Eén uur na de uitzending is de napraatshow te zien op Prime Video. Meepraten? Word lid van onze Facebook-groep!