Vanavond op tv: Drietal strijdt om geldpot in finale Million Dollar Island
Bron: Talpa / MaxMore Photography

Vanavond op tv: Drietal strijdt om geldpot in finale Million Dollar Island

Geschreven door Daniël Schalk

De drie overgebleven eilandbewoners strijden vanavond in de finale van Million Dollar Island om een groot geldbedrag. In de finale kunnen de finalisten de geldpot verzilveren. Het drietal moet kistjes openen die elk tienduizend euro waard zijn. In één kistje zit een bom. Wie dit kistje opent, is alles kwijt.

Million Dollar Island begon met 100 deelnemers. Op een onbewoond eiland in de Filipijnen startte zij de strijd om één miljoen euro. Er zijn nu nog drie deelnemers over. De presentatie is in handen van Dennis van der Geest. StukTV-gezicht Giel de Winter presenteert een nabeschouwing op Prime Video.

Er komt mogelijk een tweede seizoen van Million Dollar Island. Producent Monday Media is op zoek naar kandidaten. Talpa liet dinsdag aan Showbizznetwork.nl weten dat zij kijken naar ‘de mogelijkheden voor een eventueel nieuw seizoen’, maar dat de komst van een tweede seizoen nog niet zeker is.

De finale van Million Dollar Island is vanavond om 21:30 uur te zien op SBS6. Meepraten en niks missen? Word lid van onze Million Dollar Island-groep op Facebook!