Vanavond op tv: Strijd van start om 1 miljoen euro in Million Dollar Island
Bron: Talpa / MaxMore Photography

Vanavond op tv: Strijd van start om 1 miljoen euro in Million Dollar Island

Geschreven door Daniël Schalk

Honderd wildvreemden proberen vanaf vanavond twee maanden te overleven op een onbewoond eiland met als hoofdprijs 1 miljoen euro. Million Dollar Island is een gloednieuwe survivalshow uit de koker van mediamagnaat John de Mol en wordt gemaakt door de mensen achter RTL4’s Expeditie Robinson.

Elke deelnemer start met een polsbandje dat 10.000 euro waard is. Met het spelen van spellen kunnen de eilandbewoners polsbandjes winnen en verliezen. Ze kunnen ook bandjes krijgen. Als iemand opgeeft en vertrekt omdat het te zwaar wordt, moet diegene zijn of haar bandjes aan iemand anders geven.

De presentatie is in handen van voormalig judoka Dennis van der Geest. Million Dollar Island heeft ook een eigen napraatshow, gepresenteerd door Giel de Winter van StukTV. Het napraatprogramma Million Dollar More is één uur na de uitzending exclusief te zien op streamingdienst Prime Video van Amazon.

Million Dollar Island is vanaf zondag 6 maart, wekelijks, om 21:30 uur te zien op SBS6. Meepraten? Word lid van onze Million Dollar Island-groep op Facebook!