De Bachelor: Komt Thomas hier zonder kleerscheuren vanaf?
Bron: RTL / Jasper Suyk

De Bachelor: Komt Thomas hier zonder kleerscheuren vanaf?

Geschreven door

Een hotel genaamd ‘Sangria la - Het aardse paradijs’ in het zonovergoten Mexico is het decor van een liefdesavontuur genaamd ‘De Bachelor’. Vrijgezelle knappe jonge meiden strijden om het hart van Thomas van der Vlugt. De ware feministen onder ons zullen zeggen dat het een ordinaire vrouwonvriendelijke vleeskeuring is en wellicht hebben ze daar een punt, of zit de vork toch iets anders in de steel? Tijdens aflevering 1 wordt duidelijk dat het programma inderdaad veel weg heeft van een vleeskeuring alleen blijkt het lijdend voorwerp, in tegenstelling tot wat je zou verwachten, niet de vrouwen te zijn maar de bachelor zelf. 

Op het eerste zicht ziet het allemaal heel braaf uit. Terwijl Thomas aan het eind van de rode loper staat te wachten komen de dames één voor één aan. Een luxe wagen rijdt voor en de vrouw die aan de beurt is probeert zo sexy mogelijk uit te stappen en Thomas zwoel aan te kijken als ze naar hem toe paradeert. Dat gaat niet alle dames even soepeltjes af. De duckfaces vliegen je als kijker rond de oren en er zijn behoorlijk wat ongemakkelijke momenten tijdens de kennismakingen te bespeuren.

Vuurwerk

Zo af en toe zit er ineens een dame tussen waarbij je direct een vonk hoort knetteren op het moment dat ze de bachelor in zijn zeeblauwe ogen kijkt. Thomas is een man die van alle markten thuis is, maar een poker-face is absoluut niet zijn sterkste kant. Ik weet niet of jullie het thuis ook gezien hebben, maar voor mij was vrij duidelijk welke dames het hart van de bachelor sneller deden kloppen. De vlammend rode lippen van Romy en wilde blonde krullen van Karen maakten meteen indruk. Maureen wist zijn aandacht te trekken door te vertellen dat ze haar baan had opgezegd om Thomas te ontmoeten. En beauty Merel viel op doordat haar verschijning aan een James Bond girl deed denken.

De eerste ontmoetingen gingen er eigenlijk heel respectvol aan toe. Totaal geen vleeskeuring. Van de kant van Thomas dan. Bij de dames was dat echter wel anders. Onze bachelor leek wel loslopend wild met 16 bloeddorstige jagers achter zich aan. Direct na de ontmoeting verzamelden de horde dames zich en werd hun prooi grondig geanalyseerd. Tho, de stoere man van StukTV werd omgedoopt tot een sappig mals biefstukje waar de vrouwen graag hun tanden in zouden willen zetten.

Waar ben je aan begonnen

Kijkend naar het gedrag van de dames, vrees ik dat Thomas werkelijk waar geen idee heeft waar hij in is verzeild geraakt. Dit zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken. In de eerste aflevering zien we bij sommige vrouwen al het masker afvallen als er plotseling nog 3 extra vrijgezellen aan het programma worden toegevoegd. Kijkers, ik voorspel jullie dat dit seizoen van ‘De Bachelor’ naast romantiek, ook de nodige drama en catfights zal brengen. Thomas, voor jou heb ik maar één boodschap: ‘Run Forrest Run!!!’

Woensdag 16 februari is de tweede aflevering van 'De Bachelor' te zien op Videoland. Heb je nu al zin om over het programma te kletsen, kom dan ook gezellig bij onze Bachelor-groep op Facebook.