De Bachelor: Niet zomaar een mooiboy
Bron: RTL / Jasper Suyk

De Bachelor: Niet zomaar een mooiboy

Geschreven door

Maandagochtend 8:00, een appje van mijn eindredacteur van Showbizznetwork met de vraag of ik een wekelijkse column wil schrijven over het nieuwe seizoen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt. Nu moet je weten, ochtend en ik hebben sowieso al een zeer moeizame verstandhouding. Voeg daar nog eens maandag en de gedachte aan weer een mooiboy met een roos tussen zijn tanden aan toe en een pesthumeur is geboren. Grommend smeet ik het mobieltje op tafel.

Tho van StukTV

‘Ongesteld zeker’ grijnsde de 16 jarige puber die onderuit op de bank hing. ‘Nee, de big boss wil dat een column ga schrijven over een of andere Thomas van de Vlugt’ antwoordde ik chagrijnig.  Puisterige puber was ineens klaarwakker en jubelde “Tho van StukTV!’ Toen zoonlief een half uur later naar school was vertrokken en mijn hersenmist dankzij een overdosis cafeïne lichtelijk begon op te klaren, werd ik toch enigszins nieuwsgierig wie die Thomas van der Vlugt eigenlijk is.

Het alwetende Google sloeg direct op tilt en de zoekresultaten logen er niet om. YouTuber, dj, presentator, cameraman, influencer, ambassadeur van het Rode Kruis, covermodel en tussendoor heeft Thomas ook nog even een boek met levenslessen geschreven. Hoe hij het voor elkaar krijgt, Joost mag het weten. Deze workaholic houdt zelfs nog tijd over voor hockey, snowboarden en helikopter vliegen. 

Overstag

Tussen de massa aan zoekresultaten valt ineens de geboortedatum van Thomas op, 8 mei 1992. Op dat moment besef ik dat deze jongen pas 29 jaar is en al zoveel heeft bereikt in zijn leven. ‘Hoe dan?!?’ Toen ik 29 jaar was dronk ik bier door een rietje, ‘kookte’ elke avond pizza of chinees nummer 24 en was ik al blij dat het me lukte om mijn veters te strikken. Je begrijpt dat ik na deze ontdekking een schrijfopdracht over Bachelor Thomas van der Vlugt onmogelijk kon weigeren.

Komende weken wordt het dus verplicht naar rozenceremonies kijken en zien hoe 16 beeldschone dames zich aan de voeten van De Bachelor werpen. Stiekem kijk ik er best naar uit, al zal ik dat nooit hardop toegeven. Succes met met je avontuur Thomas!

Niks missen én meepraten over De Bachelor? Word lid van onze Facebook-groep!