De Bachelor: Sneaky plan van Thomas
Bron: RTL / Jasper Suyk

De Bachelor: Sneaky plan van Thomas

Geschreven door Laatste update:

Met nog maar 13 dames in de haciënda begint het avontuur van Thomas van der Vlugt steeds spannender te worden. Zal onze Bachelor in het zonovergoten Mexico de liefde van zijn leven vinden? Om de dames beter te leren kennen verzint Thomas elke week weer een originele date, activiteit of feest. Zo ook deze week. 

Het is best belangrijk om de beeldschone meiden ook eens zonder make-up te zien. Tot nu toe hadden de vrijgezellen voor elke ontmoeting met Thomas hun mooiste jurk uit de kast getrokken en zichzelf opgepimpt met make-up. Heel leuk, maar ja het risico bestaat dan wel dat de Bachelor na een romantische nacht mijn zijn uiteindelijke droomvrouw, zich de volgende ochtend het apelazerus schrikt als alle schmink op het hoofdkussen zit en de dame in kwestie een soort ‘Monster van Lochness’ schijnt te zijn. 

Sneaky plan

Slim als Tho is, had hij een sneaky plannetje bedacht. Driedubbel gevouwen lag hij in de kofferbak van de auto terwijl een productiemedewerker hem het terrein van de haciënda binnen smokkelde. Enigszins geradbraakt klom onze Bachelor uit de auto. De dames waren nietsvermoedend make-uploos bij het zwembad aan chillen. -aniek alom toen Thomas ineens voor hun neus stond. Om de vrijgezellen nog verder uit hun comfortzone te halen, werd een ochtend workout sessie gehouden.

Een groot deel van de dames bleek wat minder sportief dan ze aanvankelijk had laten doorschemeren. Keihard door de mand gevallen. Over door de mand gevallen gesproken…Romy en Frederique zijn tijdens de rozenceremonie naar huis gestuurd! Sneu voor die meiden, maar ik denk wel een goede keus want nu krijgen de andere dames ook eindelijk eens de kans om te shinen. 

Love yourself

Het lijkt erop dat Karen haar shine verloren is door haar onzekerheid. Ik weet niet wat er met dat lieve meisje aan de hand is, maar ze zag er echt niet happy uit deze aflevering. Het is een prachtige leuke meid, maar het is zo ontzettend jammer dat ze dat zelf niet ziet. Karen als je dit leest, weet dan dat je perfect bent zoals je bent. Blijf vooral jezelf. You got this girl!

Met het onvrijwillige vertrek van Romy en Frederique zijn er nog maar 11 dames over. Het wordt nu echt serieus daten. De vrijgezellen die nog in de running zijn, lijken goed bij onze Bachelor te passen. Inge en Maureen staan momenteel aan kop om het hart van Thomas te veroveren, maar we hebben gezien dat het snel kan veranderen. Wie maakt volgende week indruk op de Bachelor?

Meepraten over De Bachelor? Word lid van onze Facebook-groep!