GTST-blog: Saskia doet eindelijk aangifte
Bron: RTL/Geert de Lange

GTST-blog: Saskia doet eindelijk aangifte

Geschreven door Annemarie van der Ploeg

Elke vrijdag blikt Annemarie terug op de voorbije week in GTST.

Saskia besluit aangifte te gaan doen op het politiebureau en neemt Julian mee. Tijdens de aangifte moet Julian de kamer uit en vertelt Saskia in detail wat er precies is gebeurd. Eenmaal thuis mag Julian de verklaring lezen, maar het lukt hem op een gegeven ogenblik niet om verder te lezen. Het hele gezin Verduyn gaat bij Steef en Abby eten. In dit huis, bij de trap, ziet Saskia de hele verkrachting weer voor zich. Julian wil dat de politie nou eindelijk eens iets doet met de aangifte. Desnoods zoekt hij Roman zelf wel.

Shanti is verbaasd haar moeder te zien in Hotel de Rozenboom. Billy vertelt dat ze Richard later achterna reist omdat dat veiliger is. Nu hebben beide wat extra tijd en gaan samen eten. Als Billy naar Richard is, wil Shanti wel een teken van leven van haar ontvangen. Saskia ziet dat Shanti dikker geworden is en vraagt of ze zwanger is. Dan haalt deze een zwangerschapstest en er blijkt dat ze inderdaad zwanger is.

Janine leest wat er in het zwarte boekje staat. Het verklaart een hoop. Ze snapt alleen niet waarom Ludo dit soort dingen doet. Ze zou de deur uit moeten lopen maar kan niet stoppen om van Ludo te houden. Samen verbranden zij het boekje. Ze beloven elkaar dat ze geen geheimen meer voor elkaar zullen hebben.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!