GTST-blog: Saskia laat het bijna gruwelijk uit de hand lopen
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Saskia laat het bijna gruwelijk uit de hand lopen

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Na heel en weer geflirt, gaf Saskia duidelijk haar grenzen aan. Tenminste, daar leek het erg op. Totdat het congres weekend er aan kwam. Saskia moest daar samen heen met haar baas, Roman. In eerste instantie had Saskia daar geen goed gevoel bij. Maar haar gezin wist haar toch over te halen om te gaan. Dus kon Saskia niet anders dan toch gaan. 

Tijdens een gezellige avond, raken Saskia en Roman aan de praat. Hij heeft zelfs een jurk gekocht voor haar. De twee hebben het overduidelijk gezellig met elkaar. De drank vloeit aardig waardoor de sfeer erg ontspannen is. Een beetje te ontspannen. De twee hebben plannen om de avond voort te zetten in de hotelkamer van Roman. 

Wanneer Saskia zich op haar kamer wil opfrissen, beseft ze waar ze mee bezig is. Dat weerhoudt haar er niet van om er mee door te gaan. Dan wordt er op de deur geklopt. Saskia is er helemaal klaar voor. Dan staat Julian ineens voor de deur. De schrik vliegt haar om het hart. Gelukkig kwam Julian net op tijd. Anders had hij zijn vrouw betrapt met een ander in bed. 

Roman volgt niet veel later. Hij is zichtbaar geraakt en druipt af. Het lijkt goed af te lopen, tot de volgende dag. Roman komt ineens aan met een onbekende vrouw. Saskia ziet groen van jaloezie. Dit was toch niet de bedoeling? Krijgt Saskia nu gevoelens voor haar baas? Kan ze haar gevoelens de baas blijven? 

Tegenover Shanti durft Saskia eerlijk te zijn. Ze wil niet verliefd zijn op haar baas. Dat moet echt snel ophouden. Want haar huwelijk wil ze niet op het spel zetten. Maar hoe zal dat gaan op het werk? Laat Roman zich wel zo makkelijk afwimpelen? Wat heeft hij nog allemaal in petto? Dat hij wil stoken in het huwelijk van Saskia is overduidelijk. Gaat dat ook gebeuren? Dat is de grote vraag.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4-