Fedja van Huêt en Guido Pollemans spelen hoofdrollen in nieuwe speelfilm
Bron: Millstreet Films

Fedja van Huêt en Guido Pollemans spelen hoofdrollen in nieuwe speelfilm

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Fedja van Huêt en Guido Pollemans zijn te zien in de nieuwe komische speelfilm Vaders & Zonen. Ze spelen de rollen van twee broers die teren op het pensioen van hun vader. Als de zoons op een dag ontdekken dat hun vader plotseling dood voor de tv zit, besluiten ze een tijdelijke vervanging voor hem te zoeken zodat het pensioen gewoon uitgekeerd blijft.

Hoofdrolspeler Fedja van Huêt: “Ik vond het script van Vaders & Zonen geweldig. Ik hou van zwarte komedie in de stijl van de Coen Brothers en de eigen stijl van regisseur Jörgen Scholtens. Loet was een heerlijk personage om te spelen, totaal anders dan hoe televisiekijkers me de afgelopen tijd gezien hebben.”

Naast Fedja van Huêt, Guido Pollemans, Kees Hulst en Sanne Samina Hanssen zijn ook Anneke Blok, Beppie Melissen en Mariana Aparicio Torres te zien. De regie van 'Vaders & Zonen' ligt in handen van Jörgen Scholtens (‘Koekoek!’, ‘Little Amsterdam’) en is geschreven door Daan Windhorst (‘De Kuthoer’), Pepijn van Weeren (‘Little Amsterdam’) en Jörgen Scholtens. Geproduceerd door Rachel van Bommel en Suzan de Swaan van Millstreet Films.

Vaders & Zonen is vanaf 5 augustus te zien bij Videoland.