Johan Derksen aan de slag voor Radio Veronica
Bron: Talpa

Johan Derksen aan de slag voor Radio Veronica

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Johan Derksen krijgt een eigen dagelijks radioprogramma bij Radio Veronica. Dat heeft Talpa Network vandaag laten weten. Gisteren liet Johan in Shownieuws weten een programma te krijgen op de landelijke radio. Het lag al voor de hand dat het programma te horen zou zijn bij de Talpa-zender. Het programma zal vanaf maandag 14 augustus van maandag tot en met vrijdag van 23:00 uur tot 00:00 uur te horen zijn.

Rob Stenders: “Toen Johan Derksen vroeg of er bij Radio Veronica ruimte was voor een programma met The Teskey Brothers, Bob Dylan, The Band, The Stones, Chris Stapleton en Otis Redding hoefde ik daar niet lang over na te denken... Dat gaat voor de muziekliefhebber een lekker tripje worden.”

Johan Derksen: “Het wordt geen nostalgisch programma, maar er komt dagelijks mooie muziek uit die je nooit op de radio hoort. Het wordt een mix van blues, Americana, soul, country, gospel en rock. Ik pretendeer geen discjockey te zijn, maar draai slechts plaatjes zonder door de nummers heen te praten. Geheel in strijd met mijn karakter cijfer ik mezelf dus weg, want 'Muziek voor Volwassenen' draait alleen om de muziek. Echte liefhebbers en de grote groep oudere jongeren vormen mijn doelgroep.”

Toen Derksen uitspraken deed over zijn kaarsverhaal stopten alle radiozenders met zijn programma.