Zó gaat het nu met Bert uit B&B Vol Liefde 2021
Bron: RTL

Zó gaat het nu met Bert uit B&B Vol Liefde 2021

Geschreven door Daniël Schalk

Hoe gaat het nu met Bert? Showbizznetwork.nl zocht het uit!

Vorig jaar zomer kreeg Bert vijf vrouwen te gast in zijn bed and breakfast die allemaal om zijn hart vochten. Uiteindelijk zat de ware er voor hem niet tussen. Sterker nog: hij was helemaal klaar met vrouwen. “Voorlopig hoef ik geen vrouw meer om me heen”, zei hij in augustus 2021 tegen De Telegraaf.

Afgelopen mei was dat nog niet veranderd. De ietwat lompe Bert kreeg na zijn verschijning op televisie in B&B Vol Liefde veel brieven van vrouwen, maar daar zat hij helemaal niet op te wachten. “Ik heb duizend e-mails ontvangen. Ik heb er eerlijk gezegd niets mee gedaan”, zei hij tegen De Telegraaf.

Nieuwe liefde

Een jaar na zijn deelname aan B&B Vol Liefde staat Bert tóch weer open voor de liefde. Op 3 juni plaatste Bert een bericht op Facebook: “Terwijl ik hier potjes kersenjam aan het maken ben dacht ik: het lijkt mij supergaaf als een leuke dame in de ochtend samen met mij croissantjes eet met deze lekkere jam.”

Bert zoekt een vrouw die sportief, actief, ondernemend, zelfstandig en goed gebekt is. Het wensenlijstje is nog langer. Ze moet weten wat ze wil, een gezonde levensstijl hebben en geen bankhanger zijn. Ook moet ze houden van fietsen, wandelen, uiteten, theater, reizen… Zo gaat het nog even door.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde 2022? Word lid van onze Facebook-groep!