Zó gaat het nu met Roxanne uit B&B Vol Liefde 2021
Bron: RTL

Zó gaat het nu met Roxanne uit B&B Vol Liefde 2021

Geschreven door Daniël Schalk

Hoe gaat het nu met Roxanne? Showbizznetwork.nl zocht het uit!

In het Brabantse Roosendaal leek Cupido vorig jaar zomer raak geschoten te hebben tussen de knappe B&B-eigenaresse Roxanne en haar logé Mitch, maar uiteindelijk bleek Mitch net als zijn B&B Vol Liefde-concurrenten Theun, Jeffrey en Christian voor Roxanne toch niet de prins op het witte paard te zijn.

B&B Vol Liefde mag Roxanne dan geen partner hebben opgeleverd, haar B&B is inmiddels wél gevuld met liefde. Roxanne is gelukkig met drummer Dirk. Afgelopen maart stelde zij haar nieuwe liefde voor. Drummer Dirk heeft samengewerkt met onder meer Guus Meeuwis, Roel van Velzen en Suzan & Freek.

Hond Pumpkin

Roxanne heeft zich ontpopt tot ware influencer. Op Instagram geeft Roxanne een kijkje in haar leven. Zo plaatst ze foto’s met haar hondje Pumpkin, van fotoshoots en op een paard. We zien alleen geen foto’s met haar liefje Dirk. Ook Dirk plaatst geen foto’s met Roxanne, dus het lijkt een bewuste keuze.

Er is ook een schaduwkant. Vorig jaar werd bij de B&B-eigenaresse de zeldzame chronische botziekte fibreuze dysplasie geconstateerd. Tegen RTL Boulevard vertelde Roxanne in januari dat ze er geen last van heeft. Wel vindt ze het bij controles in het ziekenhuis ‘elke keer spannend of het gegroeid is of niet.’

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde 2022? Word lid van onze Facebook-groep!