Zó gaat het nu met Debbie uit B&B Vol Liefde 2021
Bron: RTL

Zó gaat het nu met Debbie uit B&B Vol Liefde 2021

Geschreven door Daniël Schalk

Hoe gaat het nu met Debbie? Showbizznetwork.nl zocht het uit!

Via televisie hoopte Debbie in haar bed and breakfast in het Italiaanse Salerno een Nederlandse man te vinden. Het cultuurverschil met Italiaanse mannen vond ze te groot. Ze kreeg daarom de Nederlanders Melvin, Pascal, Christaan en Jelmer over de vloer, maar de ware zat er voor Debbie niet bij.

In B&B Vol Liefde vond Debbie niet de liefde van haar leven, maar vlak na de opnames gebeurde dat alsnog. Debbie is inmiddels gelukkig in de liefde, met tóch weer een Italiaanse man. Verder wil Debbie niets over hem kwijt tegenover RTL Boulevard. “Ik wil hem buiten de media houden”, zei ze in april.

Nieuw project

Op haar Instagram-profiel zien we dat Debbie geniet van het leven en vooral van de Italiaanse zon. Het enige wat ontbreekt zijn foto’s met haar Italiaanse vlam, maar dat doet ze dus bewust. Wel schrijft ze bij een foto van haarzelf aan hem: ‘You are my happy place’ met de hashtags amore, love en liefde.

Debbie heeft ook een eigen blog gelanceerd met als naam The True Stories. Hierop deed zij onlangs een boekje open over een onaangename situatie tijdens de fotoshoot voor B&B Vol Liefde. Ook valt er op haar website te lezen dat er binnenkort een nieuw project aan komt. Meer details ontbreken nog.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde 2022? Word lid van onze Facebook-groep!