Zó gaat het nu met Vincent uit B&B Vol Liefde 2021
Bron: RTL

Zó gaat het nu met Vincent uit B&B Vol Liefde 2021

Geschreven door Daniël Schalk

Hoe gaat het nu met Vincent? Showbizznetwork.nl zocht het uit!

Vincent dacht in het eerste seizoen van de RTL4-show B&B Vol Liefde de ware te hebben gevonden in Monique. Na de opnames is Monique nog een keer bij Vincent in zijn bed and breakfast in Noord-Italië geweest, maar toen bleek er volgens RTL toch geen sprake te zijn van echte liefde tussen de twee.

Inmiddels is Vincent alweer enige tijd gelukkig in de liefde. Vóór B&B Vol Liefde leerde hij via Tinder Jessica kennen. Ze zijn één keer op date geweest, maar daar bleef het bij. Jessica zag Vincent in B&B Vol Liefde en besloot weer contact met hem te zoeken toen bleek dat het met Monique niets was geworden.

Marathon

Van het één kwam het ander. Jessica besloot Vincent op te zoeken in Italië. “Het voelde gewoon goed en het was eigenlijk heel gezellig. Aan het einde van de vakantie kwamen we tot de conclusie dat we elkaar wel heel leuk vonden”, vertelde Vincent afgelopen november tegen RTL Boulevard.

Vincent en Jessica zijn nog steeds samen. Jessica is atlete, zo blijkt uit haar Instagram-profiel. Het sportieve stel zit niet graag stil. In februari zijn ze wezen skiën en samen hebben ze een marathon gelopen in Sevilla. “Super trots op Jessica met haar eerste marathon!”, schreef Vincent bij een foto.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde 2022? Word lid van onze Facebook-groep!