Married At First Sight - Match or Mistake: Een happy massage zonder ending
Bron: RTL / Andy Tan

Married At First Sight - Match or Mistake: Een happy massage zonder ending

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling

Yvette en Mark worden de eerste ochtend wakker en wat blijkt, Mark snurkt, en dat niet zo’n klein beetje ook. Minpuntje jongen. Hij maakt ter compensatie wél een mega ontbijt op bed en vraagt wat ze in haar koffie wil. Yvette, wil je je voeten in het vervolg even wassen voordat je het bed in duikt.Helaas Mark, ze drinkt geen koffie. Weer een minpuntje. Het ontbijt op zich levert wel 3 pluspunten op dus hij staat weer op +1. Ze voelen zich vertrouwd bij elkaar en kijken uit naar wat gaat komen.

Plastic rozenblaadjes, weten we dat ook weer

Jesse en Roxy hebben ook voet aan tropische wal gezet en ploffen op hun bed vol met rozenblaadjes….van plastic. Beetje jammer, daar gaat m’n droombeeld van die dingen. Ik vroeg me al af waarom ze in een bad nooit zinken. Nou dat dus.

Jesse is vrij duidelijk en zegt “wat een rotzooi weer”.

Roxy laat de fles bubbels ploppen en de kurk is er eerder af dan het papier. Hier druipt de ervaring van af. 

Er staat een jet-ski middag op het programma. Ze krijgen een zwemvest aan en het voorgeveltje van Roxy is getransformeerd tot strijkplank. Ze zitten wat knel in het hok die jongens van haar. Roxy doet het zo ongeveer in haar te kleine bikini broek achter op dat ding, maar gelukkig mag ze zelf ook een keer voorop.

Jesse staat doodsangsten uit, samengeknepen billen, haren van z’n vrouw in z’n mond, gewoon 3 x niks dit. Ze gaan weer wisselen en ja hoor, daar gaat Jesse...plons....in het water. Z’n hele coupe in de war.  Een deuk in z’n jeugdige ego is het gevolg.

Professionele hulp wordt ingezet om voortijdige scheiding te voorkomen

Rizwan en Kendall komen er samen niet uit. Dat enórme leeftijdsverschil (van 4 jaar) blijft een issue. Ze behandelt hem als een klein kind en mijn hemel wat is ze betuttelend. 32 Kendall? Je lijkt zijn moeder wel! Stop daarmee!

Relatie-coach Marianne hoopt ze op het juiste pad te krijgen. Eindelijk mag Rizwan ook zijn zegje doen en móet opperhoofd Kendall wel luisteren en dat kost haar de nodige moeite. En ja hoor, daar gaan we weer. Zij heeft dat ook moeten leren en was nog niet op dat punt toen ze pás 28 was. Mijn gevoel zegt me dat Rizwan dat helemáál niet hoeft te leren, want hij ís daar al lang!

Uiteraard interpreteert hij het verkeerd en bedoelt ze dat helemaal niet. Wat in vredesnaam bedoel je dan wél Kendall? Hij is niet achterlijk zoals hij zelf zegt. Hij snapt heus wel hoe het werkt in de grote mensen wereld na alles wat hij heeft meegemaakt.

Kendall legt wéér het probleem bij hem neer en zegt min of meer “laat maar, we houden er over op” Maak er toch niet zo’n drama van meisje. Sorry, ik bedoel mevrouw. De coach legt uit dat ze van een mug een olifant maakt, ze valt in herhaling. Rizwan is opgelucht dat ook hij iets mocht zeggen.

Er volgt een high 5 met de coach, die leuk bedoeld zegt “misschien moeten we er maar grapjes van gaan maken.......kleuter!!!”  Kendall vindt deze opmerking geniaal, maar Rizwan zijn gezicht zegt iets anders.

Het doosje van Yvette en Mark

De love birds doen het rustig aan en maken zich op voor het “doosje van de waarheid”

Een van de eerste vragen is, wat Yvette aan Mark zou willen veranderen. Nou gewoon dat Mark ff wat vaker zijn snater houdt. Ze zegt het heel netjes en hij snapt het wel, maar legt wel in té veel zinnen uit dat het alleen enthousiasme is. En als je vindt dat je dit nú gedoseerd doet Mark, dan vraag ik me af wat we allemaal nog mogen verwachten als je voluit gaat. Dus ook namens mij, gewoon doen wat Yvette vraagt Mark en even wat minder praten.

Van de andere kant is dit wel dé manier om alvast te wennen mocht het wat worden met die twee. Mama Mark komt namelijk bij hem wonen, in huis nummer 2 en de zus in huis nummer 3. En Mark heeft dat getetter niet van een vreemde. Yvette is best lief geloof ik. 

Mark antwoord op de vraag van Yvette, wat hij wil ontdekken aan haar. Hij wil weten of er misschien meer in zit. Maar kennelijk heeft hij de dag ervoor op het strand daar zélf al een antwoord op gegeven waardoor Yvette het idee heeft gekregen dat de deur al dicht zit. Waarom zeg je dat soort dingen Mark? Moet je praten om te praten? Niet handig.

Toch lijken ze wel te klikken. Ze communiceren tenminste. Kan Kendall nog een hoop van leren.

Toychiro zonder rijbewijs legt Laury uit hoe een automaat werkt. De R is niet van racen.

Toy en Laury hebben een geweldige klik en hand in hand lopen ze naar hun Jeep, waar kleine Laury in moet rijden want Toy heeft geen rijbewijs. (Het is écht waar)

Hij krijgt een kaart in z’n handen geduwd waarvan ik niet eens meer wist dat die dingen nog bestaan. Ik probeer bij dat soort dingen ook altijd met duim en wijsvinger in te zoomen op het papier. Laury stapt achter het stuur en kijkt verbaasd naar de pook. Geen 1-2-3-4-5-6 maar wel een R. Hoe werkt dat ding. Zit er ook een achteruit op? Toy legt het geduldig uit en met 2 km per uur trekt Laury al gillend op. Wat een snelheid. Ik hoop dat de veiligheidsgordels goed vastzitten en dat wél bovenlangs graag. De auto gaat niet harder dan stapvoets. Misschien als je de voet van het rempedaal afhaalt, dat het dan béter gaat Laury? Je hebt maar 2 pedalen. Hoe kun je dit niet snappen?

Toy doet echt zijn best om de kaart te lezen maar wordt er niet wijs uit. Hij raakt geïrriteerd maar Laury pakt het goed op, al vindt ze wel dat hij even wat meer ballen moet tonen. Kom op man, even de schouders eronder en een klein beetje beter je best doen. Misschien dat je héél éven na kunt denken? Héél even maar?

Ze belanden uiteindelijk toch nog op het strand, net voordat het donker wordt en ik hoop dat Laury in het donker de knopjes van haar koplampen heeft weten te vinden. 

Zwaaien naar vissen

Mark en Yvette maken zich op voor een snorkel middagje. Ze zijn in goede harmonie met elkaar en onderwater is Mark nog steeds aan het praten, maar dan nu in gebaren taal. Ik ben blij dat ik met hem niet hoef te duiken, want met díe gebaren breekt met een duikfles op je rug de pleuris uit.

Met een GoPro in z’n hand gaat hij te water en zelfs onder de zeespiegel is het gezellig, ze zwaaien naar vissen, de vissen zwaaien helaas niet terug, maar ze genieten volop.

Deveny en Feyyaz gaan in de herkansing

Prinses Deveny en Feyyaz gaan in de herkansing want tijdens het avondje salsa ging Deveny er nog nét niet van tussen met 2 andere salsa heupen. Vanavond gaan ze in een super romantische setting dineren.

Het uitzicht is zó adembenemend mooi, dat zo te horen bij beiden de lucht wegblijft en het eng stil is. Deveny vraagt uiteindelijk of hij het wel fijn vindt met haar. Hoor ik Feyyaz nou serieus zeggen dat er een goed vibe hangt? Waar Feyyaz? Waar hangt die? Ik heb hem nog niet kunnen vinden bij jullie.
Maar Deveny is heel slim (denkt ze) want ze heeft een truc bedacht.

Ze stelt heel veel vragen en Feyyaz gaat daar dan op in en zij reageert daar dan weer op maar eigenlijk vindt ze dat ze dan weinig heeft gedeeld en veel te weten is gekomen. OSM (Ons soort mensen) noemt dat een GESPREK Deveny. Het moeilijke woord hiervoor is COMMUNICATIE. Maar mannen zijn een soort van niet slim, want ze hebben het "trucje" niet eens door.

En als je dan zelf aangeeft dat je eerst een zoon wilt krijgen en daarna een dochter en daarna een “i don’t know” dan vraag ik me af of je de bestelling al geplaatst hebt. Dom kind!

En dan komt seksuoloog Steven met het advies dat Feyyaz meer aandacht aan haar kan geven. Nóg meer??? Even gas terug moet nemen zodat zij zich veilig voelt en zich open durft te stellen. Ik zit oprecht na te denken of ik iets gemist heb, want was het niet Feyyaz die constant het deksel op zijn neus krijgt van Hare Koninklijke Zaligheid?

Cooling down met bokshandschoenen

Brian en Evelien hebben het best gezellig maar daar blijft het dan ook bij. Het doosje met de bekende vragen wordt geopend en de eerste niet al te moeilijke vraag is voor Evelien.

“Wat dacht je, toen je mij voor het eerst zag?” Nou kennelijk niet al te veel want het blijft (te) lang stil. Dan mag Evelien: “Ben jij dominant in bed?” en binnen een halve seconde komt er een volmondig JA! (Wie heeft er tijdens aflevering 1 de Playboy bunny in zijn kamer zien staan? Ik wel) 

Nou Evelien, als die stalen muur ooit verdwijnt bij je, maak dan je borst maar nat. Leuk dat jij “speels” bent in bed maar dáár heb ik niet echt beeld bij. Maar gelukkig houdt Brian er ook wel van om gedomineerd te worden. Ik krijg accuut beelden van een hondenhalsband en veel latex. Brian praat makkelijk over sex en het maakt eigenlijk niet uit met wie. Nou Brian, dat kun je ook op 2 manieren opvatten.

Ze doen samen nog even een dansje en Brian z’n heupen en z’n voetjes zijn té schattig. Bij Evelien moet ik meteen weer denken aan de jaren 90 toen ik bij “De Kul” los ging (ja ja, dat was in 1982 “the place to be” voor mij) Wij deden ook zo’n “zij-sluit-zij-sluit” beweging met synchrone handjes.

Snel over naar het volgende onderwerp, want je kunt er uren over praten maar bij Evelien is er toch geen seksuele aantrekkingskracht. Beetje jammer voor dominante Brian die, nadat dit tot hem is doorgedrongen, maar even hélemaal losgaat op de boks-zak. 

Er volgt een gesprek tussen relatie coach Marianne en Evelien om de ruis van de lijn te halen en dat levert in ieder geval de moed op om met Brian in gesprek te gaan, die zijn massage maar bij het zwembad moet gaan halen. Hij kan het even niet laten om tóch nog even om een knuffel te vragen en ik vraag me dan af “welk woord heb je niet begrepen Brian? Er zat geen woord Spaans bij”

Evelien is duidelijk niet sterk genoeg en geeft hem dus die knuffel toch maar, en hoe ongemakkelijk wordt dát!

Verkleed partijtjes voor volwassenen

Toy en Laury zitten “the day after the Jeep” na te praten over de dag van gisteren en Laury wil ook graag weten wat zijn verdere hobby’s zijn. Nou American football en Comic con en Anime en merchandise shoppen op een geeky markt..

Wie doet het niet tegenwoordig, toch? Nou Laury in ieder geval niet want die vindt het maar raar dat hij verkleed gaat. Nou Laury, je man houdt van hobby’s en het is echt wel heel hip, beetje verkleed rond lopen, foto’s maken. Dat kén je toch wel? Niet? Nou troost je, ik moest ook dokter Google raadplegen waar het allemaal voor staat. 

Ze gaan lekker samen stretchen op een sup board, een surfplank zonder zeil zeg maar. Er komen allemaal moeilijke yoga termen voorbij en ook diverse afkoelingen in het water, maar ze hebben lol die twee.

Mark mist zijn mama

Na het snorkel avontuur zijn Mark en Yvette beiden aan wat solo quality time toe. Mark mist zijn mama en ze gaan beeldbellen. Mama wil meteen weten hoe het met de liefde is. Die huizen moeten tenslotte allemaal gevuld worden.

Yvette belt met haar "sis" en de tranen stromen. De vonk is er gewoon niet want hij práát zo veel en vraagt zo weinig. Ze neemt zich voor om hem het zwijgen op te leggen en meer over zichzelf te gaan vertellen.

Kleed je maar uit en ga maar liggen

In tegenstelling tot Evelien en Brian, spatten bij Roxy en maagdelijke Jesse de vonken er van af. Er staat een massage gepland en die krijgen ze van elkaar. Roxy gaat gestrekt, klikt haar BH open en Jesse verschiet van lichtrood naar bijna paars. Kennelijk gestimuleerd door deze actie klimt hij boven op haar als een soort van Thaise masseuse en kneedt hij haar lekker los.

Ze geniet zichtbaar en Jesse ook maar de “happy ending” moeten we er even bij denken, die bewaart Jesse namelijk voor de avond. Beetje jammer dat Roxy moet vragen of hij de BH ook weer even wil sluiten. Jesse heeft er namelijk wel al vele geopend maar nog nooit een dicht gemaakt. Tot zover onze maagdelijke Jesse die alles behalve bleu is.

En dan gaan ze zitten want Jesse wil nog iets kwijt. Hij heeft het een beetje onderschat. Het jongetje in hem trekt nog zo aan hem. Van jongen naar man....oeffff, da’s wel een dingetje. Maar gelukkig is hij er wel klaar voor. NOT! Peter Pan weet het nog zo net niet of hij wel een man wil worden.

De waarheids-doos voor Toychiro en Laury

Zouden ze op elkaar afstappen in de kroeg. Het komt er wat omslachtig uit maar het antwoord is positief. En dan komt de vraag hoe hoog het libido is. Nou Toy doet het (gelukkig) niet met iedereen en heeft ook wel eens moment van “nu ff niet”.

Je ziet Laury denken hoe lang “nu” dan precies is want zij wil wel zo vaak mogelijk. Halllooooo ik krijg weer allerlei beelden in mijn hoofd. In de bus, in de trein, in het vliegtuig, tijdens het afwassen. Nou Toy, je gaat hem waarschijnlijk niet verslijten met alleen naar het toilet gaan en de kans dat Laury daar óók is, die is dan vrij groot. Zorg maar voor een goed slot op de deur.

En oh ja, hij mag ook best iets mínder lief zijn, maar ze heeft meteen spijt van die woorden, want Toy geeft aan dat hij is zoals hij is. Daar moet ze het maar mee doen, want wat is dáár nou mis mee? Ik vind ze zó lief samen!

We krijgen een kleine preview van de volgende aflevering en OMG ik kan niet wachten! De prinses gebruikt haar hulplijn en belt Kir Kir (het wordt helaas niet ondertiteld). Jesse wil een bitch die dominant is en Evelien en Mark kennen elkaar via een datingsite, maar Mark weet heeeeelemaal van niets en “kent” Evelien niet.

De koppels gaan kennismaken met elkaar.....éindelijk!!!!!!

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!