Married At First Sight - Match or Mistake: Kéiharde sex en veel tranen
Bron: RTL / ITV

Married At First Sight - Match or Mistake: Kéiharde sex en veel tranen

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling Laatste update:

De groepsborrel zit er op en Evelien is nog steeds in tranen omdat Mark haar niet meer herkent of wil herkennen. Gauw drogen al dat vocht want je wilt niet verlept aan tafel gaan tijdens de BBQ. Het is namelijk (nog) bij niemand bekend dat Mark en Evelien een verleden hebben.

Brian en Deveny hebben elkaar gevonden en zitten gezellig naast elkaar, maar voordat ze de diepte in kunnen gaan moet Deveny eerst iets kwijt en ja hoor....kunnen jullie het je nog herinneren? Ze heeft MISOFONIE (walging van geluid)  en Brian maakt kabaal met zijn mes en vork. Neerleggen dat gereedschap, ga maar met je handen eten.

Beetje jammer Deveny, dat je dit NIET hebt verteld tijdens je screening, want de matchmakers zijn, voorzichtig gezegd, not amused dat dit kennelijk zó belangrijk voor je is, dat je het tegen al je huidige en mogelijk toekomstige partners moet vertellen, maar dat de matchmakers van niets weten. Hoe eerlijk bén jij eigenlijk en wat weten we/ze nog meer niet over je? 

Het schijnt zo ernstig te zijn die walging, dat ze thuis áltijd alleen eet. Waar zit je dan, in de meterkast? Gezellig ook voor je echtgenoot Deveny. De vraag is even of Feyyaz dat blijft, of dat er een wisseling van de wacht komt, want de veeleisende prinses is hélemaal weg van Brian.

Kendall en Alwin voelen elkaar letterlijk erg goed aan

Hier hangt iets in de lucht. Kendall en Alwin hebben een enórme klik met elkaar, praten heel volwassen, precies wat Kendall van een man verwacht. Alwin raakt Kendall subtiel aan en Kendall beantwoord dit nog subtieler. Het spat van het scherm af die aantrekkingskracht. Maar kijk uit Kendall, hij is “nog maar” 30. Ook misschien nog een kleuter en nog niet zo wereldwijs als jij.

Ze zijn ongegeneerd aan het flirten met elkaar en dat zien ook de matchmakers. Ze hebben toch wel door dat ze beiden met de verkeerde partner zitten te flirten???

Voor Deveny maakt het allemaal niet zoveel uit met wélke man ze praat zo lang het maar niet met haar eigen man is. Nu zijn haar pijlen gericht op Toychiro. Ze valt bijna in katzwijm van zijn sieraden en zegt heel subtiel “Tja, dat is de ring die IK eigenlijk wilde, sommige mensen hebben wél een ring van goud”. Die van haar lijkt wel van zilver. Met een pruilbekkie zegt ze "nee geen zilver..het is witgoud" (alsof het iets vreselijks is) Het gezicht van Feyyaz spreekt boekdelen en ik snap hem hélemaal. Deveny pák je bezemsteel, vlieg ermee weg, of hou je mond!

Brian staat doodsangsten uit

Brian en Anita gaan gezellig samen naar een vogelpark en hij kán het níet laten om haar tóch even weer aan te raken. Ze krimpt in elkaar. Verder gaat het wel goed tussen die twee. Maar erg lang om over zijn volgende “move” na te denken heeft hij niet, want ze lopen tussen de tropische vogels die overal maar dan ook echt overal vliegen. En Brian heeft een “vogel-PTSS-je” opgelopen vroeger.

Hij voelt zich écht niet chill, alles staat op spanning. Nou dat is mooi, dan blijf je in ieder geval even met je grote tengels van Evelien af. Zij is wél trots op hem dat hij de vogeltjes aandurft en ze óók nog durft te voeren, die hele vlaag vogels...of hoe heet dat ook alweer. HELD!

Alwin parkeert zijn aantrekkingskracht

Alwin en Anita missen elke vorm van diepgang en verder dan praten óver andere stellen, en vooral niet mét elkaar komen ze niet. Alwin voelt wél aantrekkingskracht maar dat heeft hij de laatste paar dagen geparkeerd. Voor wie Alwin? Voor Kendall? Hij vindt het wel gezellig met Anita maar dat is het ook met zijn vrienden.

Roxy en Jesse hebben een goed gesprek gehad. Jesse wil een dominante kant, een bitchie vrouw. Dat is nu uitgesproken. Jesse is niet van dat kleffe gedoe. Hij wil gewoon de volgende stap: Keiharde sex! Oh nee hij bedoelde eigenlijk rustig verder kijken. Rome is tenslotte ook niet in 1 dag gebouwd. Wat een verschil Jesse....keiharde sex en Rome.

Toychiro en Laury hebben de diepgang gevonden

Hier hebben we denk ik wel te maken met een écht koppel en dat in als opzichten. En ze zijn er nog éérlijk over ook. Ze zijn gewoon “all the way” gegaan en op de vijfde dag is “het” gebeurd. Ze voelen elkaar aan op elk gebied. Zelfs de kerstboom die er niet gaat komen is kennelijk geen issue meer.

Ze zijn lief voor en met elkaar! Ze hebben zin om te gaan samenwonen. Maar wat gaat er gebeuren als ze straks in de groep opgaan? 

Wanneer geeft Yvette het seintje dat Mark haar aan mag raken?

Mark en Yvette gaan samen “hiken” en Mark voelt een enorme afstand tussen hem en Yvette. Normaal geef je elkaar een hand als de ander dreigt te vallen, maar nu kán dat niet. Yvette heeft tenslotte nog niet haar vinger opgestoken dat een aanraking mág. Dus als ze valt Mark...gewoon laten stuiteren. Had ze het maar aan moeten geven, toch? Misschien dat je de woorden van Yvette iets minder letterlijk moet nemen of tóch wat beter naar haar moet luisteren.

Ze praten met name over boomwortels waar ze over kunnen struikelen, over beekjes die rechts en links stromen en over hagedisjes die alweer weg gelopen zijn voordat Mark uitgepraat is. Erg boeiend die twee. NOT!

Verder dan een plons in het water en een stukje zwemmen richting waterval op gepaste afstand van elkaar (zo’n 4-5 meter) komen ze niet. Het gaat allemaal ongemakkelijk en moeizaam tussen die twee. 

Geen match voor de prinses en Feyyaz

Matchmaker Marianne gaat het gesprek aan met Deveny over haar relatie met Feyyaz en wat we allemaal al lang wisten, ze matchen niet (Ik ben zó blij voor Feyyaz). Deveny vindt Feyyaz gewoon NIET leuk. Noemt relatiecoach Marianne haar nou serieus een “lief meisje”??? Heb ik ergens een stuk gemist?

Het is gewoon een verwend nest die gewend is om te krijgen wat ze WILT. Lief meisje m’n neus! En ja ze gaat zich vást wel openstellen. De vraag is alleen wie het volgende slachtoffer gaat worden. Ach lekker boeiend ook, zolang hij maar met z’n handen eet en geen kabaal maakt bij wat dan ook.

Kijken mag....aankomen (nog) niet

De zeilen worden gehesen van de mannen- en de vrouwenboot en er volgt een zeilwedstrijd tégen elkaar. De wedstrijd gaat nergens over maar de gesprekstof onderling wel degelijk.

Feyyaz gooit maar meteen een balletje op of zijn lotgenoten nog andere mooie dames hebben gespot. Brian die ook al geen seconde na hoefde te denken over de vraag of hij dominant is in bed, is nu ook vrij snel duidelijk. Hij is zeer onder de indruk van Kendall. Aansluiten in de rij jongen, Alwin was eerder, dus jij staat op 3.

Kendall daarentegen heeft wel ogen voor de man van Deveny, Feyyaz. Nou Kendall, ik geloof dat je hem cadeau krijgt van de prinses. En Feyyaz vindt Kendall ook erg leuk (plek 4 voor hem maar misschien mag hij bovenaan de wachtlijst)

Deveny wil Feyyaz wel afstaan

Deveny laat er geen gras over groeien en gooit haar man in de aanbieding en wel aan Kendall én aan Anita want volgens haar heeft Feyyaz wel een oogje op beide meiden. Ik voel een “bitch-fight” aankomen.

Kendall vindt Feyyaz ook wel leuk en wil wel swingen (en dan bedoel ik niet op de dansvloer) maar ze wil ook niet respectloos zijn naar Rizwan toe, alhoewel ze natuurlijk wel aan het experiment mee doet voor de liefde. Nou Kendall, respectlozer dan je al was kun je niet meer worden! Een fijne bijkomstigheid: Feyyaz is ál 33, dus wat houdt  je tegen Kendall? Eindelijk een volwassen vent.

Feyyaz heeft echter meer oog voor Anita. Hélemaal zijn type. Echt álles beter dan Deveny. Eindelijk ziet een van de mannen (Toychiro) het licht en merkt heel subtiel op, dat ze wél allemaal getrouwd zijn met een ander. Een jongen met normen en waarden die Toy.

Jesse doet het niet voor “alleen vriendschap”. Hij wil écht doorpakken! En ook Feyyaz vindt dat als de klik er niet is dan is het jammer, maar hij is daar wel voor zichzélf. Mark zit er maat stilletjes bij. Zou hij de bui al voelen hangen? 

Moeder en schoonmoeder klikken ook

Laury deelt haar geluk met de andere meiden en vertelt dat zelfs de wederzijdse moeders al aan het afspreken zijn. Laury wil je niet te diep ademhalen? Je bent namelijk bijna iets kwijt aan het raken. Het zit aan de linker kant, van mijn kant gezien rechts en het valt er bíjna uit!

Een zeiltocht met grote gevolgen

De meiden stappen als dikke vriendinnen van de boot. Yvette vindt eigenlijk dat Evelien wel heel goed bij Mark zou kunnen passen. Nou surprise surprise Yvette. Evelien pakt deze kans meteen en flapt eruit: “ Ik ken Mark” 

En toen was het stil en was Yvette in shock! Hoe dan? Waarvan dan? Hoe goed dan? Hoe lang al dan?

De grote vraag is, weet Mark óók dat hij Evelien kent of heeft ze zó weinig indruk gemaakt dat hij zich niets herinnert? Ze vraagt, om er vooral niet over te praten. Yvette is er van overtuigd dat Mark haar niet herkent, want dan had hij het wel tegen haar gezegd. Maar als ze hoort dat het contact écht pas een paar maanden geleden was, doet dat de deur dicht. Yvette hoeft Mark éven niet meer te zien!

Evelien weet niet zo goed of ze Mark leuk vindt, want ze hebben alleen maar vaak en met name lang gebeld en tja, als hij haar nu niet eens meer herkent is het wel een dubbele belediging en een blauwtje lopen wil ze kennelijk ook niet. Dan kun je nu maar beter zeggen dat je het niet zo goed weet. Wel zo veilig Evelien. 

Wordt Yvette binnenkort ook “vergeten” door Mark?

Lieve Yvetje probeert het nog even recht te breien door te zeggen dat het hem misschien wél is bijgebleven maar dat Mark ook even niet zo goed weet wat hij met de situatie aan moet. Kendall als volwassen vrouw is het daar helemaal mee eens en Yvette is steeds meer zeker van haar zaak.

Hij kan zich Evelien écht nog wel herinneren maar weet zich er geen raad mee. Dát is het...vást en zeker. Of toch misschien niet? Evelien wil het maar al te graag geloven.

Yvette wil het graag bespreken met Mark want die is wel héél open én eerlijk, maar Evelien mág er nog even over nadenken van Yvette. Want Evelien weet het weer eens niet zo goed. Ze vertelt Yvette nog wel even dat ze heel erg veel weet over het leven van Mark omdat hij heel erg veel over zichzelf verteld heeft, ook hele persoonlijke dingen.

Bij Yvette valt een kwartje, want dit herkent ze. Mark praat tenslotte bíjna alleen over zichzelf en heeft daarmee een bepaald gevoel gekweekt bij Evelien. De vraag is nu, zal hij over een tijdje nog wel weten wie Yvette was/is als hij Evelien ook zo snel vergeten is.

Wat ik wel weet, is dat dit in de komende aflevering heel serieus wordt uitgezocht en dat er veel, héél veel tranen vloeien. De eerste “Stay of leave” ceremonie maakt heel veel emoties los en wélke keuzes maken de koppels?

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!