Married At First Sight - Match or Mistake: Wát als we sex hebben en ik vind je daarna niet meer leuk?
Bron: RTL / Jasper Suyk

Married At First Sight - Match or Mistake: Wát als we sex hebben en ik vind je daarna niet meer leuk?

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling

Prachtig om te zien hoe ze stukken aan elkaar plakken voordat de nieuwe aflevering écht gaat beginnen. Jeroen die in dit voorstuk het ene compliment na het andere lijkt te geven en Manuela die haar B&B in haar hoofd al geopend heeft samen met Silio. Inmiddels weet ik dat als ik de hele aflevering kijk, die complimentjes uitgesmeerd zijn over een uur en dat de B&B nog een addertje heeft.

Had ik al gezegd dat ik je een schat vind?

Jeff en Victoria worden als een suf getrouwd stel wakker. ‘Goedemorgen schat, ga jij eerst douchen lieverd? Nee ga jij maar eerst poppendoosje, oké zonnestraatje, tot zo schat’. Iets minder mag van mij. Het ligt er allemaal nét iets te dik en geforceerd bovenop. 

Bij Steven op de bank hebben ze een fijn gesprek over vlinders en sex of beter gezegd of vlinders en nog géén sex. Want stel dat je sex hebt en je vindt elkaar later toch niet meer zo leuk, dan....eueuhh....ja dan....heb je wél gewoon sex gehad. Mmmm, slimme conclussie dit.

Vlieg met me mee

De activiteit van die dag is er een die mijn man absoluut ook niet had gedaan. Ze gaan ‘sky diven’. Heet dat zo? De bedoeling is in ieder geval dat ze in een tuigje van een berg afrennen, dan met de voetjes van de grond gaan en gaan zweven aan zo’n parachute-achtig ding. Dat dus.

Victoria heeft er zin in maar Jeff schijt zeven kleuren bagger. Hij probeert zich over zijn angst heen te zetten. Nét op het moment dat hij z’n billen weer kan ontspannen, zonder dat het dun door zijn broek loop, gaat de wind liggen en gaat de vlucht van Jeff niet door. Wat vervelend! NOT. 

Zwaar k*t vindt Jeff het. Hij had zich er eindelijk mentaal op voorbereid, was er helemaal klaar voor en dan gaat de wind liggen! Gelukkig staat Vic beneden om hem mentaal in dit proces te steunen.

Naar de zee luisteren zou ook wel fijn zijn

Roy wrijft de slaapkorsten uit zijn verbrande ogen. Rosa is écht alles wat hij had verwacht en meer dan dat en dat steekt hij niet onder stoelen of banken. Van Rosa mag het allemaal iets minder druk. Gewoon een keer naar de zee kijken en dan graag zonder 24/7 dat geklets aan haar hoofd.

Even mama bellen

Rosa voelt het allemaal nog niet. Misschien moet Rosa iets minder bezig zijn met dat ze iets MOET voelen. Ze belt mama en legt uit dat ze zich écht niet aangetrokken voelt tot Roy. Haar moeder vindt Roy prima bij haar passen. Hij mag blijven als schoonzoon.

Ik heb geen glazen bol, maar ik zie van een afstand al dat dit geen match gaat worden. Met Roy heb ik wel te doen. Hij krijgt geen eerlijke kans want Rosa heeft al besloten dat hij niet haar type is. Des te meer Rosa er over praat, des te nerveuzer wordt ze. Ik zie nog wel een paniek aanvalletje aankomen bij haar.

Een onaantrekkelijke kop zonder humor

Ze gaan er samen op uit en Rosa neemt het advies van haar moeder ter harte. Door dat uiterlijk heenkijken Rosa. Tenslotte hebben jullie wél lol samen maar of dát voldoende is. Rosa is wel blij dat ze dezelfde soort humor hebben. Stel dat Roy dát ook niet had gehad. dan was hij gewoon een onaantrekkelijke kop zonder humor geweest.

Het briefje van Roy op het hoofdkussen van Rosa is echt super lief. Leuk voor het plakboek: “Ik wil je even laten weten dat je een topper bent. Dit heb ik geschreven op dag twee’. Hoe schattig is dit?

Lekker trekken aan die dingen

De activiteit van Manuela en Silio is wel een hele bijzondere. Gaan ze geiten melken? Manuela vindt dat echt helemaal niets. Ze houdt niet van dieren. Een beetje trekken aan die uiers is niet zo haar ding. Silio vindt het hélemaal niet erg om aan die dingen te sjorren. 

Gelukkig hoeft er niet gesjord te worden en gaan ze gewoon haloumi maken en hoeven ze de geiten niet eerst zelf te melken. Hoe romantisch wil je het hebben. Lekker kneden in een kleffe kaas en dan die stank. Nou nou Manuela, niet zo overdrijven.

Emigreren naar Colombia

Waar Silio probeert te genieten van hun activiteit, vindt Manuela het allemaal maar niks. een warme kaas in je handen kneden, nee daar wordt ze niet anders van.

De kaas ‘mag’ na afloop geproefd worden en hij stijgt bij Manuela meteen naar haar hoofd. Ze begint ‘over the top’ te fantaseren over een toekomst samen. Silio wil later, als hij groot is, wel een boerderij. Manuela doet er nog een schepje bovenop.

Zij wil wel een B&B in Colombia en dan mag Silio de diertjes doen. Silio wil best wel een keer naar Colombia. Maar om daar te gaan wonen, nee dat denkt hij niet. Hij weet wel zéker van niet. Staat niet op zijn lijstje.

Silio voelt nog niet zo veel

Ik kan niet zo goed uitleggen wat mij nou precies zo irriteert aan Manuela. Ze wil zichzelf zo graag neerzetten als een sterke vrouw, tikkeltje (groot tikkeltje) jaloers en kijk maar uit, want als je aanleiding geeft, dan veranderd ze in een woest beest.

Wat ik zie is een onzekere vrouw die constant de bevestiging zoekt. Luister maar eens hoe ze praat. Elke zin eindigt zo ongeveer met een vraagteken. Het antwoord van Silio is duidelijk. Snel richting fitness ruimte en even tijd voor zichzelf pakken. Manuela probeert met name zichzelf te overtuigen dat het hélemaal oké is om even een ‘tijd-voor-jezelf’ momentje te pakken. Je neus groeit Manuela.

Zij kan wel verliefd worden op Silio en zet hem zeker niet in de ‘friend zone’ maar Silio voelt dat nog niet. Ik denk ook dat dit niet gaat komen. Op dag 4 zijn ze namelijk wéér afzonderlijk van elkaar aan het ‘genieten’ en ook dit vindt Manuela geen probleem. Althans dat zégt ze, maar haar hele houding zegt iets totaal anders.

Goed vasthouden die lippen, anders knallen ze

Ginger heeft een bel-momentje met haar bestie 'miss-big-lip' Kelly. Mijn hemel, die lippen van Kelly en alsof ze mijn gedachten kan lezen, slaat ze ineens de handen voor haar mond. Niet te hard lachen Kelly. Straks spatten ze nog uit elkaar!

Kelly laat meteen haar tranen lopen, maar wil wél in één ademteug weten wat de status van hun sex leven is. Nou er is gezoend. Mag dat als je celibaat bent?

Lekker samen shoppen in een tijgerprint

Met een lekker fout tijgerprintje om zijn bovenlijf gaat Jeroen met Wendy de stad in. Tijd om te shoppen. Jeroen ziet duidelijk wel dat ze naar elkaar toe groeien. Niets is te gek voor Jeroen, zelfs een jurk passen is geen probleem. Wendy vindt de humor van Jeroen leuk. Nóg wel!

Dat verandert snel. Net nu Jeroen het zo goed vindt gaan, besluit hij er nog een schepje bovenop te doen. Wendy is prachtig! Een super sterke vrouw. Wéér hoor ik dat ‘psychiater stemmetje’ bij Jeroen. Wendy wordt heel erg ongemakkelijk van al die complimenten.

De luchtige cocktail die niet luchtig bleef

Het waarheidskistje komt op tafel en de eerste vraag die op tafel komt ‘Waar ben jij het meest onzeker over?’ Wendy is onzeker over haar uiterlijk en haar lichaam. Hoe dan? Jeroen is ook onzeker en weet van zichzelf, dat hij dan té hard zijn best gaat doen. Joh, dat was me nou nog hélemaal niet opgevallen.

‘Wat vind jij het mooiste aan mij’ vraagt Wendy. Nou laat maar doorkomen die complimentjes. Wendy gaat daar hélemaal niet lekker op. En toen de vraag ‘wat viel je op toen je mij voor het eerst zag bij het altaar?’ Nou gewoon dat je een kale biljartbal bent en ik hou van mannen met haar.

Wat ik dan absoluut niet begrijp is dat Wendy zegt dat ze ongemakkelijk wordt van al die complimentjes en vervolgens aan Jeroen vraagt wat zijn eerste reactie was toen hij haar zag. Nou daar gaaaaaan we weer met alles wat hij zo sterk, knap, lief en mooi aan haar vindt.

Coming up: Wendy is niet op zoek naar een tweede kind en Manuela is boos, geïrriteerd en fucked off!

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!