Frits Sissing presenteert nieuwe reeks Op zoek naar…
Bron: Olivier Thijssen

Frits Sissing presenteert nieuwe reeks Op zoek naar…

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Frits Sissing presenteert vanaf december een nieuwe reeks van Op zoek naar.... Dit keer staat een van de bekendste muziek- en dansfilms ter wereld centraal: Grease. De musical van de hit-film was 25 jaar geleden voor het eerst in Nederland te zien en keert nu terug met een nieuwe cast en hoofdrolspelers.

Het programma gaat op zoek naar twee nieuwe hoofdrolspelers. Iedereen boven de 16 jaar kan zich daarvoor aanmelden via de website van AVROTROS. Frits Sissing: “Deze editie gaan we voor het eerst op zoek naar twee hoofdrolspelers, deze keer naar Danny Zuko en Sandy. Een heerlijk romantisch verhaal voor iedereen, waarin dans een hele grote rol speelt. Hoewel het een jaren ‘50 verhaal is, wordt het dit keer in een moderner jasje gestoken. Met Op zoek naar… krijgen nieuwe talenten een kans om onze mooie cultuursector te verrijken.”

Grease is een fenomeen en vertelt het verhaal van tieners Danny en Sandy die na een vakantieliefde onverwachts worden herenigd op school. Al snel komt Sandy erachter dat Danny niet de lieve jongen van de zomer is, maar een stoere T-Bird.

Op zoek naar..., vanaf 23 december om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 1.