Art Rooijakkers presenteert kick-off B&B Vol Liefde 2023
Bron: RTL

Art Rooijakkers presenteert kick-off B&B Vol Liefde 2023

Geschreven door Daniël Schalk

Art Rooijakkers keert terug als presentator van het populaire RTL4-programma B&B Vol Liefde. Het tweede seizoen moest Art aan zich voorbij laten gaan vanwege stemproblemen. Art is inmiddels genezen en zal de kick-off van B&B Vol Liefde 2023 presenteren. Dat laat RTL aan Showbizznetwork.nl weten.

Vooralsnog zal Art alleen de kick-off presenteren. “Of Art seizoen drie gaat presenteren weten wij nog niet. De aftrap doet hij wel”, aldus RTL. De kick-off is donderdag 29 december te zien op RTL4. De aftrap van het derde seizoen zou eerst dinsdag 27 december te zien zijn, maar is twee dagen uitgesteld.

B&B Vol Liefde was in de zomer van 2021 een groot succes, waardoor de datingshow een vervolg kreeg in de zomer van 2022. Art presenteerde het eerste seizoen en de kick-off van B&B Vol Liefde 2022, maar moest daarna al zijn werkzaamheden staken vanwege een operatie aan een poliep op zijn stembanden.

De aftrap van B&B Vol Liefde 2023 is 29 december om 20:30 uur te zien op RTL4. Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde 2023? Word lid van onze Facebook-groep!