Mark van der Molen en Mai Verbij krijgen middagshow in het weekend
Bron: Marie Wanders/NPO 3FM

Mark van der Molen en Mai Verbij krijgen middagshow in het weekend

Geschreven door Pieter Jongsma

Mark van der Molen en Mai Verbij vormen een nieuwe duo in het weekend op NPO 3FM. Ze maken van zaterdag 7 januari de middagshow op de jongerenzender. Dat heeft de 3FM dinsdag laten weten. Ze zijn op zaterdag en zondag te horen in de middag.

Mark en Mai Verbij waren afgelopen zomer ook al te horen op 3FM. Ze waren toen te horen als invallers van de ochtendshow. Rámon Verkoeijen is van 10.00 tot 13.00 uur te horen met zijn eigen show Rámon.

Rámon Verkoeijen: “Het is voor mij heel bijzonder om na 18 jaar duo-presentatie met Timur Perlin en Mark van der Molen straks helemaal op eigen benen te staan. In al die jaren heb ik ontzettend veel mooie dingen meegemaakt en daar ben ik zowel Mark als Timur heel dankbaar voor. Dat ik nu mijn weekendshow Rámon ga presenteren is een groot avontuur waar ik meer dan klaar voor ben. Het programma volgt het ritme van je weekend: op zaterdag meezingend in de auto naar de sportvelden of richting vrienden, op zondag iets rustiger voor als je brak in bed ligt of op weg bent naar je oma. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in!”