Married At First Sight - Match or Mistake: Is het Tinder-verhaal van Mark wel voorbij?
Bron: RTL / Andy Tan

Married At First Sight - Match or Mistake: Is het Tinder-verhaal van Mark wel voorbij?

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling Laatste update:

Na een relatie waarin ze altijd werd weggezet als k*tw**f, heeft Roxy heel erg hard aan zichzelf gewerkt en nu krijgt ze verdorie te horen dat ze té lief is! "Echt Jesse, je wilt me niet leren kennen zo, want dan ben ik écht géén leuk mens!" Jesse laat de deur nog wel op een kiertje staan.

Jesse wil lol maken én zuipen maar dan samen. Hij is er écht wel aan toe. Bedoelt hij nou aan het feesten of om zich te settelen? Nee hij wil beide. Settelen én zuipen. Ze blijven wél alle twee.

Time out voor de oudsten

Mark en Yvette zitten samen op de bank en de eerste vraag is “Is het Tinder verhaal helemaal uitgesproken”? Mark bevestigd dat. Als ik naar het hoofd van Evelien kijk krijg ik daar een heel ander gevoel bij. Deze vrouw is nog láng niet klaar met Mark en het lijkt alsof Yvette dat héél goed door heeft!

Mark en Yvette hebben beiden LEAVE opgeschreven. Mark weet namelijk echt niets van het leven van Yvette. Hij toont geen belangstelling. Ze voelt zich nog steeds zó eenzaam. Maar wat is ze eerlijk naar zichzelf toe. Wat een zelfreflectie. Ze zegt dat ze zelf ook wat meer de diepgang in had kunnen gaan en daar missers heeft gemaakt.

Waar is Evelien mee bezig?

In deze ronde telt écht wat ze op hebben geschreven en bij 2x LEAVE gáán ze ook echt! Nadat de matchmakers de keuzes van Mark en Yvette hebben gehoord, geven ze het koppel een time-out om er écht nog even een half uurtje over na te denken, over hun beider LEAVE.

Je ziet Evelien ook kijken met een blik van “Ga alsjeblieft niet weg Mark, we zijn toen toch niet voor niets aan elkaar gekoppeld......op TINDER”

Ondertussen mogen DIVA(ny) en Feyyaz hun zegje doen. 

Ik heb zo’n onderbuik gevoel bij die twee. Ze hadden de opdracht om uit te zoeken wat ze sámen leuk vinden en dat hebben ze niet gedaan. Feyyaz geeft aan dat hij te druk was met recherche werkzaamheden naar andere vrouwelijke kandidaten en Deveny bevestigd dat, waardoor het kansloos was geweest.

Feyyaz had meerdere dames waar hij een wederzijdse klik mee had. Je zal er maar druk mee zijn jochie. Kendall zit te stralen achterin de ruimte en Anita kijkt met een blik van “Ben ik niet duidelijk geweest of zo? Ik kies voor Alwin!!”

De keuze van Deveny moge duidelijk zijn, dat was bij de vorige ceremonie al het geval. Ze WILT weg! Maar Feyyaz....neeeee serieueueueueus. Die wil blijven en hij beweert met dróge ogen en zónder ermee te knipperen van schaamte, dat hij de diepgang wil zoeken.

Met wie Feyyaz? Met Deveny! Oh hou toch op Pinokkio! Ik hou het niet droog als je dat zo zegt. Maar hij zegt het écht. 
Rizwan kan een grijns niet onderdrukken en het is duidelijk wat hij ervan denkt. Kimbell heeft een kop als een oorwurm en ik ben zó benieuwd of zij ook keihard STAY op heeft geschreven.

Het tweede blauwtje voor Feyyaz komt er aan

Rizwan en Kendall gaan nog net niet op de leuningen van het bankje zitten, maar die zijn zó klaar met elkaar. Zou er een einde komen aan het 28/32 geneuzel? 

Rizwan legt uit dat hij erg uit de tent werd gelokt tijdens het groepsdiner. Het onderwerp wás al lang besproken met Feyyaz, van man tot man en zónder camera’s. Dus dit gedrag van Feyyaz was écht alleen om ruzie te zoeken.

Rizwan zegt ook, dat hij het diner even heeft verlaten omdat het hem bijna zwart voor ogen werd van kwaadheid en dat hij dan beter even weg kan gaan. Blaaskaak Feyyaz kan het ook nu niet laten om olie op het vuur te gooien en te zeggen “ Dan had je het ook moeten doen als je een échte vent was geweest”.

Gedragsbioloog Patrick vindt het knap dat Rizwan dit zo heeft opgelost en even een afkoel moment heeft gepakt. Feyyaz vindt Rizwan een loser want hij úit zich wel als een alfamannetje die Rizwan....maar er kan er maar één een échte alfa zijn en Feyyaz vindt dat hij dat is. Het pakje van Deveny ziet al groen en ik ondertussen ook. Mag ik éven een bakkie?

Ik denk dat we wel van die zemel-stem van Kendall af zijn vanaf nu Ze willen namelijk beiden naar huis. Ooooh jammer “alfa boy” Feyyaz, ook deze kandidaat laat je een blauwtje lopen en blijft NIET voor jou! Nou dan alle pijlen maar op Roxy richten.

Evelien is stukken rustiger nu het onderwerp “Mark” is afgerond

Op de bank vertelt Evelien dat ze een stuk rustiger is nu het “Mark verhaal” uitgesproken is en ook écht uit de wereld is. (Is dat wel zo Evelien? Je gezicht zegt iets heel anders in mijn ogen) Ze biedt haar excuses aan Brian aan omdat ze hem niet genoeg heeft “gezien". Brian zegt écht teleurgesteld te zijn in haar en met name in haar kille houding. Dat hij letterlijk aan de kant is geschoven door haar. Wat gaan ze doen? Blijven ze of gaan ze? Nou ze blijven. Je ziet Evelien denken “Ik hoop dat Mark zich bedacht heeft en blijft”.

Mark en Yvette hebben er echt een half uur over nagedacht en komen terug op hun beslissing. Mark je moet er écht wérk van gaan maken! Hij belooft beterschap en ook Yvette wil wat meer die diepgang opzoeken bij Mark. De lach bij Evelien op het gezicht breekt open! Iedereen is blij dat ze tóch blijven. Evelien lijkt éxtra blij te zijn. Hoe verrassend.

Intieme opdrachten zonder geluid

Alwin en Anita krijgen een wat diepere intieme opdracht. Ze moeten elkaar 3 minuten zonder te praten in de ogen kijken.Wow, das wel heel intiem zeg. Dat gaat precies 10 seconden goed. Anita wordt erg lacherig. Alwin bewaart de rust en dat heeft effect op Anita. Ook met de knuffelopdracht kost het Anita eerst moeite om niet te praten, maar Alwin is weer haar rustige steunpilaar.

Een gerecht wat de liefdeszintuigen moet laten prikkelen

Deveny en Feyyaz krijgen wel een héle bijzondere opdracht waar ik eigenlijk niet teveel over ga zeggen. Niet omdat ik dan de spanning verklap. Juist niet. Want Feyyaz WIL dit helemaal niet doen met haar! Maar ja slimpo....als je STAY invult gaat het experiment gewoon door. Je had nu ook lekker thuis op de bank kunnen zitten. Samen met Kendall bijvoorbeeld. Die valt tenslotte op foute jongens!

Mark en Yvette stijgen naar grote hoogte

Het koppel gaat indoor skydiven en ze vinden het gewéldig!!! Mark gaat eerst en het vrije gevoel is overweldigend. Hij is (weer) een gelukkig man. Het valt me op dat daar bij Mark niet zoveel voor nodig is. Yvette geniet met volle teugen en ik heb haar niet eerder zo uit de grond van haar hart horen en zien lachen.

Ik kreeg een lachstuip toen ik Yvette hoorde zeggen: “Ik ben blij dat mijn fillers en botox nog op de juiste plek zitten, want daar was ik wel even bang voor”. 

Héérlijk dat ze er zo open over is en er met een flinke dosis humor mee omgaat. Mensen hebben toch altijd wel een mening. Die had ik ook, maar ik vind Yvette nog steeds erg lief en betrokken, ook mét botox én fillers. Gewoon een fijne vrouw.

Wat is het meest intieme onderdeel van Jesse?

Roxy en Jesse mogen met rozenblaadjes gaan strooien en Jesse heeft daar een bloedhekel aan. In een doosje zitten allemaal vragen en Roxy vist de eerste vraag er uit. “Omschrijf liefdevol het meest intieme onderdeel van je partner”. En bedankt. Wil ik dit wéten?? 

Nou dat mogen jullie lekker zelf gaan beluisteren. Hij heeft er in ieder geval 2 van.

Dan mag Jesse. Hij moet een spoor met lekkers op zijn lichaam smeren of leggen, en Roxy moet dat er af aan likken of happen. Dus ik denk nóu gaan we het beleven met Jesse die aan heeft gegeven gewoon keiharde sex te willen. Die gaat z’n kleren uit doen en smeert zichzelf in met chocopasta of zoiets.

Hij loopt naar de koelkast.....pakt een pot....gaat op bed liggen...Hey Jesse STOP!  Je bent vergeten je kleren uit te doen. Maar nee hoor. Hij laat die enórme kans (misschien wel bewust) liggen en pakt een paar winegums uit de pot en legt die op zijn spijkerbroek, z’n trui en zowaar één in z’n nek. Tot zover de keiharde sex van Jesse.

En dan mag Jesse ook nog vertellen wat hij van de sex met Roxy vindt. Nou en dáár vindt Jesse wel wat van. Maar keihard klinkt het niet.

Wat viel meteen op tijdens het eerste sex moment met Jesse?

Dusssss. Jesse wordt wat lacherig en hoopt dat ze iets gaat zeggen. Maar al smakkend op haar winegum zegt Roxy dat ze het niet kan delen. NEEEE??? vraagt Jesse een beetje gillend...was “hij” het???? Viel “hij” niet meteen op? Hij begrijpt dat dit niet haar ding is. En dan bedoelt hij hopelijk het erover praten.

Bereid je voor op de volgende aflevering: Daarin moet het slipje van Anita uit en Alwin mag daar níet zijn handen bij gebruiken. (Ik ben een beelddenker). Evelien wordt “spontaan” ziek maar er is iets heel anders aan de hand. Waar is Evelien in vredesnaam mee bezig? En Mark gaat compleet uit zijn dak van kwaadheid. 

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!