Married At First Sight: Zeg Wilfred en Francois, hebben jullie al seks gehad?
Bron: RTL

Married At First Sight: Zeg Wilfred en Francois, hebben jullie al seks gehad?

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling Laatste update:

Ze kennen elkaar nog niet, maar op papier zijn ze al 25 jaar getrouwd. Vandaag gaat het ‘papieren huwelijk’ een écht huwelijk worden.

Wordt Paula haar gezicht een strijkplank als ze Remco ziet?

Paula brengt alles in gereedheid voor haar trouwdag. Koffers pakken, check. Bikini mee, check. Neusspray mee, check. Ze is namelijk allergisch voor stof. Dus hoop ik van harte dat Remco niet zo stoffig is als hij nu in mijn ogen lijkt. Paula geeft aan dat we het meteen gaan zien als ze hem niets vindt, want dan heeft ze een gezicht als een strijkplank en wordt ze een koelkast.

Remco begint de dag met véél koffie en is bloednerveus en mama Remco en zuslief komen binnen. Zijn jongens staan strak in het pak, inclusief stropdas klaar te wachten op hun vader.

Papa Paula geeft voor de duidelijkheid nog even aan dat dit ‘trouw gedoe” wél de laatste keer moet zijn, want hij hééft haar natuurlijk al een keer weggegeven en dit wordt de tweede keer en hij blíjft natuurlijk niet bezig. Maar in háár belang is hij wel bereid het nog een keer te doen. Maar hij hoopt wel dat er geen derde keer komt. Duidelijke taal!

Je trouwt met Paula én je krijgt haar moeder cadeau

Ik weet niet wat ik van Paula moet denken. Wat ik van haar moeder vind laat ik even in het midden, maar kórt samengevat vind ik haar vréselijk! Ik kan het niet zo goed uitleggen maar ik vind haar zó betuttelend. Paula kent haar moeder gelukkig goed en hoopt dat ze niet weer zo raar gaat doen deze keer.

Mama Paula maakt vlak voor de huwelijksvoltrekking kennis met Remco en ze werkt echt een héle checklijst met vragen af en Remco scoort op z’n zachts gezegd niet héél erg hoog. Dit is zo’n stereotype schoonmoeder die je écht niet wilt hebben denk ik. De man voor haar dochter moet nét zo zijn als háár man. Die arme vader van Paula, ik heb nu al medelijden met hem. Het is duidelijk wie in dit huwelijk de broek aan heeft. 

Remco moet het bed delen met Paula én haar honden

Vrienden en familie geven heel duidelijk aan dat de aanstaande van Paula wél van dieren moet houden. Het is namelijk wél de bedoeling dat haar man het bed niet alleen met háár deelt, maar ook met haar 2 honden. Zou ze ze ook mee nemen op huwelijksreis?

Voor Remco mag er absoluut geen vrouw in een trainingspak uit de koker komen, aldus zijn vriendengroep. Ook niet ‘s avonds op de bank. En de dinsdagavond is tennisavond en daar moet ze voorál van afblijven!

Vierkante pannenkoeken en een vierkante WC

Paula heeft een ‘tik’ en die tik is vierkant. Vierkante WC’s, vierkante borden, vierkante glazen en zelfs vierkante pannenkoeken. Kijk maar uit met al die pannenkoeken, straks word je zelf nog vierkant. Oh ja en het beleg op het brood ook graag vierkant.

De zenuwen nemen duidelijk toe en Paula vraagt zich af waar ze aan begonnen is en nu ik ze alle twee heb gezien, vraag ik me dat ook af. Dit zou nog wel eens voor wat opschudding kunnen zorgen want ik voel nú al de nodige afstand zonder dat ze elkaar gezien hebben. Ik vermoed dat Remco denkt ‘Ik hoop niet dat ze op haar moeder lijkt’.

Een biedermeiertje is zó 1980

De zus van Remco komt het bruidsboeket voor Paula brengen en OMG wat is dat ding lelijk. Een truttige biedermeier met bruine rozen die eruit zien alsof ze al een week in een hoekje hebben gelegen. Het klavertje vier maakt het nog enigszinds leuk. Nou vind ik Paula ook niet de uitbundigheid zelf, dus in dit geval past het wel. Enig kapsel ook Paula...NOT.

Paula wil wel even weten hoe de zus haar bij Remco vindt passen, want ze is toch wel wat ongerust. Nou Paula, ik heb Remco ook al gezien en ik zou dat onrustige gevoel vooral nog even vasthouden, want het zou wel eens terecht kunnen zijn. Deze match zie ik nog niet, de zus gelukkig wel.

Het blijft akelig stil in de trouwzaal

Hoe ongemakkelijk kan het zijn. Bij alle andere stellen werd er gejoeld en was iedereen blij verrast bij het zien van de bruidegom en/of bruid. Remco komt echter binnen en ja, er wordt wél geklapt en zijn kant van de trouwzaal is enthousiast, maar aan de andere kant van de trouwzaal blijft het akelig stil en wordt er sceptisch gekeken naar Remco. De sfeer is ijzig. Oei....dat belooft weinig goeds.

Paula komt aan de arm van papa binnen en ligt dat nou aan mij of kijkt Remco gewoon een beetje sullig uit zijn ogen. En dan die ongemakkelijke opmerkingen: “Oh Paula, wat doe jij hier....léuk dat je er bent”. Pfffff wat een humor. 

De eerste indruk van Paula is ‘Ja hij ziet er wel netjes uit’. Bedankt Paula. Dit zegt genoeg. Hier is wel wat werk aan de winkel bij alle twee. Ik ben heel benieuwd hoe die twee verder gaan. Ik voel de koelkast en ik zie de strijkplank.

Richelle en Maarten zijn van de leg

Maarten en Richelle worden na de eerste nacht wakker in hun hotel en Richelle heeft heerlijk geslapen. Voor Maarten was dat wel even anders. Die was erg druk in zijn hoofd en heeft over alles na liggen denken. Gelukkig is Richelle géén bedtijger en een rustige slaper. Ze geven elkaar rust en die twee lijken me een ‘match made in heaven’. Maarten en Richelle wilden beiden eigenlijk niet persé trouwen, maar het vertrouwen in de matchmakers was zó groot dat ze het idee hebben dat dit wel goed móet zijn.

Ze smeren elkaar lekker in want ze gaan het water op om te snorkelen. Onder water vinden ze niet alleen vissen, maar ook elkaar. Zelfs daar wordt gekust. Zó leuk die twee samen. Het gaat allemaal soepeltjes en heel gemakkelijk. Zo ogen ze ook. Ongecompliceerd.

Nicole wordt wakker in haar uppie.

Er zit een een gesprek aan te komen met Martijn onder supervisie van Patrick en volgens Nicole valt er niets meer te lijmen. Martijn is heel erg duidelijk geweest.

Bij het zwembad ontmoeten ze elkaar. Dat betekent in ieder geval dat Martijn zijn 3 onderbroeken weer heeft uitgepakt. Er volgt een té vrolijk ‘goedemorgen’ van Martijn en Nicole geeft aan die hij dat ‘goed’ wel weg mag laten. Oké fijne basis voor een gesprek. De toon is gezet.

Als blikken konden doden, viel Martijn ter plekke om

Martijn voert zijn ‘waar-je-het-niet-over-hebt-dat-is-er-ook-niet’ act op en vraagt: Heb je nog last van het onweer gehad. Ik moet het hem nageven, hij is wél volhoudend in zijn struisvogel tactiek. Nicole geeft aan dat ze meer last van andere dingen heeft gehad. Oooowwwww Nicole, stóp hiermee! Maar Martijn doet alsof hij het niet gehoord heeft.

Hij blijft het proberen om contact te leggen maar Nicole negeert hem. Martijn blijft volhouden: “Wat ben je aan het lezen?” Antwoord: “Een boek”. Ja dat snapt hij, maar is het een roman of een eueueueh...nee het is een thriller...oh oke...en waar gaat die over? En kun je je dan ook helemaal inleven? Nicole kijkt hem ongelovig aan en denkt waarschijnlijk net als ik dat hij van een andere planeet komt. De planeet begint met een ‘M’ en eindigt op ‘ARS’.

Tijdens het ontbijt is Nicole aan de kant geschoven

Gelukkig is Patrick er nu om te kijken welke stappen er genomen moeten worden. Hij wil graag van Nicole weten hoe het gaat en ze geeft aan dat ze het allemaal erg oneerlijk vindt. Ze heeft geen enkele kans gehad en is tijdens één ontbijtsessie aan de kant geschoven. Dat is hard binnen gekomen.

Kennelijk heeft Martijn een aantal keren geprobeerd om zónder camera’s met Nicole te praten om zijn gezicht te redden. Nicole heeft geen enkel idee wat hij nog van haar wil. Hij is overduidelijk geweest in zijn uitspraken. Ze is duidelijk niet goed genoeg voor hem, althans dat gevoel geeft hij haar.

Nicole is een práchtige vrouw......maar geen match voor hem

Martijn valt wéér in herhaling en zo langzamerhand zakt mijn broek af van die gast. Weer dat gezemel hoe gewéldig Nicole wel niet is. Wéér dat ‘gevoel’ van hem. Hij heeft kennelijk zó weinig te zeggen dat je gewoon op ‘repeat’ kunt drukken. Er valt dus ook verder niets over te schrijven wat niet al (te) vaak gezegd is. Gelukkig is Nicole hélemaaaaaaal zijn type. Wisten jullie trouwens als dat Martijn een écht gevoelsmens is?

Martijn wil zonder camera met Nicole gaan eten. Die boodschap geeft Patrick aan haar. Nicole zegt geen ‘nee’ maar ook niet meteen ‘ja’. Nou dat zal een gezellig etentje worden. waarom mogen wij niet ‘meegenieten’ van dat etentje als het er al gaat komen? Een flippende Martijn of Nicole zónder camera’s erbij, dat is niet wat ik wil!!!  Ik ga voor het hele drama pakket!

Zeg Wilfred en Francois...hebben jullie al sex gehad?

Evelien heeft een gesprek met Wilfred en Francois en daar gaat alles echt zó lekker dat seksuoloog Eveline een beetje wil gaan prikken. Ze wil vooral weten of ‘hét’ al is gebeurd? Ze vroeg het iets meer ‘afgestudeerd’. De mannen kijken elkaar aan en het antwoord van Wilfred is heerlijk droog: “Nee, want we slapen apart”. Grapje natuurlijk, in de kleine dingen zijn ze intiem geweest. Genoeg hierover. Ze doen het lekker rustig aan en ze houden het lekker privé. Goed zo mannen!

Ze klikken zó goed dat ze zitten te poepen zonder de badkamerdeur dicht te doen. Wil ik dit allemaal weten? Ik ben al 26 jaar met mijn hubbie samen, maar bij dat soort dingen gaat toch écht de deur wel dicht, al is het alleen vanwege het stucwerk wat anders misschien van de muur afkomt. 

De controlefreak en de stuiterbal

Eigenaardigheden hebben ze óók al gevonden bij elkaar. Zo probeert Francois volgens Wilfred overal de controle op te houden, maar daar gaat Wilfred niet in mee. Dat werkt voor hem niet. Wilfred vindt met name de rust van Francois fijn. Bedoel je de rúst Wilfred? Of is het meer het gebrek aan het nemen van initiatief. Dat is namelijk wat mij vooral opvalt.

Francois vindt van Wilfred vooral leuk dat hij een stuiterbal is. Hij heeft goede energie. Francois kan wel eens ‘grumpy’ zijn omdat Wilfred om 6 uur ‘s ochtends al op de rand van het bed zit en vraagt of ze zullen gaan zwemmen. Daar heeft Francois dan nét even geen zin in. Nou bij mij stuiterde die stuiterbal toch echt weer lekker zijn bed in om 6 uur, of hij ging mooi alleen zwemmen. Mij niet bellen!

Een westernzadel met een knop om je aan vast te houden

Francois heeft een keer het initiatief genomen en iets leuks geregeld voor die middag en avond. Ze gaan namelijk paardrijden en Wilfred vindt het een super plan. De lange broeken gaan aan en de western zadels liggen al op de paarden. Dit is even wat anders dan een Z proef rijden op je KWPN-er Francois.

Ze rijden de zonsondergang tegemoet en de paarden worden geparkeerd. De bubbels gaan open en het kampvuur brandt. Dit wordt vast een hele romantische avond voor beide mannen. Wilfred geeft meteen aan dat hij in Nederland wel paard wil leren rijden samen met Francois.

Loes en Wichian ontdekken elkaar

De tortels komen aan in de bruidssuite en Wichian is met name verbaasd over alle koffers van Loes. Ze genieten lekker na van de trouwdag en de kurk wordt geknald. Met een bubbeltje in hun handen lezen ze dat ze naar Tenerife op huwelijksreis gaan. Het kán niet op allemaal. Ze hebben er zin in! Ze doen het rustig aan, zelfs zó rustig dat een kus voor het slapen gaan er niet af kan. Of hij was er wel en wij kregen hem niet te zien.

Ze worden wakker met een ‘bakkie pleur’ en ze zijn écht lief voor en met elkaar. Ze lachen wat af met z’n tweetjes. Volgens mij doet Loes dat veel en vaak....lachen. Na het ontbijt in bed worden alle koffers van Loes verzameld en ze vertrekken richting vliegveld. De militair in Wichian zet wat vaart achter het getreuzel van Loes, maar wil haar wel helpen. Graag op tijd voor het appél en wat structuur Loes. 

De volgende keer: Nicole en Martijn zijn weer dikke vriendjes, maken we kennis met het laatste koppel en spreken Maarten en Richelle hun gevoel uit. En last but not least......is er wel een klik tussen Paula en Remco???

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!