Tv-producent Endemol gestart met voorbereidingen Big Brother 2024
Bron: RTL / Wesley de Wit

Tv-producent Endemol gestart met voorbereidingen Big Brother 2024

Geschreven door Daniël Schalk

De voorbereidingen voor een nieuw seizoen van het realityprogramma Big Brother zijn gestart. Producent EndemolShine is op zoek naar personeel. Dat heeft Showbizznetwork.nl ontdekt. De tv-producent zoekt stagiaires die per september 2023 het productieteam van Big Brother willen versterken.

Het huidige seizoen van Big Brother komt aanstaande zaterdag ten einde. Op dit moment zijn er nog vier bewoners over in het huis: Bart, Charlotte, Jason en Jolien. Terwijl dit viertal nog strijdt om de inhoud van de prijzenpot, is EndemolShine dus al gestart met de voorbereidingen voor een nieuw seizoen.

Vorig jaar startte EndemolShine in juni met de voorbereidingen. Een woordvoerder legde toen tegen Showbizznetwork.nl uit: “Bij grote shows met een lange productietijd treffen we in deze fase altijd voorbereidingen, maar dat betekent niet per definitie dat het zeker is dat er een nieuw seizoen aankomt.”

Big Brother keerde in 2021 na 15 jaar terug op de Nederlandse televisie. Eind vorige eeuw werd Big Brother bedacht door John de Mol. In 1999 werden twaalf onbekende Nederlanders ruim 100 dagen samen in een huis gezet en 24/7 gevolgd door camera’s. Big Brother is inmiddels uitgezonden in 66 landen.

Luister de podcast We Are Watching You. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen van Big Brother 2023? Word lid van onze Facebook-groep!