Toch nog geen groen licht voor Big Brother 2024
Bron: RTL / Wesley de Wit

Toch nog geen groen licht voor Big Brother 2024

Geschreven door Daniël Schalk

Het is toch nog niet zeker dat er in 2024 een nieuw seizoen van het realityprogramma Big Brother komt. De gesprekken met RTL en Play4 zijn nog niet begonnen. Dat laat een woordvoerder van tv-producent EndemolShine aan Showbizznetwork.nl weten. Na het huidige seizoen zal er worden geëvalueerd.

Vrijdag kwam de aanmeldpagina voor Big Brother 2024 online, maar dat was niet de bedoeling. “Doordat de aanmeldpagina onbedoeld live is gezet, is de conclusie getrokken dat er een nieuw seizoen van Big Brother komt. Echter is er nog geen sprake van een nieuw seizoen”, laat EndemolShine weten.

De aanmeldpagina is direct offline gehaald. Woensdag ontdekte Showbizznetwork.nl al een vacature voor stagiaires om per september 2023 het productieteam van Big Brother te versterken. Ook dit was een foutje, laat de woordvoerder van EndemolShine desgevraagd weten. De vacature is ook offline gehaald.

Big Brother keerde in 2021 na 15 jaar terug op de Nederlandse televisie. Eind vorige eeuw werd Big Brother bedacht door John de Mol. In 1999 werden twaalf onbekende Nederlanders ruim 100 dagen samen in een huis gezet en 24/7 gevolgd door camera’s. Big Brother is inmiddels uitgezonden in 66 landen.

Luister de podcast We Are Watching You. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen van Big Brother 2023? Word lid van onze Facebook-groep!