Menno had zich aangemeld voor andere B&B-eigenaar
Bron: RTL

Menno had zich aangemeld voor andere B&B-eigenaar

Geschreven door Redactie

B&B Vol Liefde-deelnemer Menno had zich oorspronkelijk aangemeld voor een andere single B&B-eigenaar. Vorig jaar zomer was op RTL4 te zien hoe Menno in Frankrijk het hart van B&B-eigenaar Natasja probeerde te veroveren, maar eigenlijk had Menno zijn oog op een andere B&B-eigenaar laten vallen.

In B&B De Podcast, de podcast over B&B Vol Liefde, onthult Menno dat hij zich eerst had aangemeld voor Denise, die een bed and breakfast runt in Spanje. “Ik heb zelf een huis in Spanje. Vrienden van mij zeiden: ‘we hebben de perfecte match voor je gevonden.’ Ik heb toen op Denise gereageerd”, vertelt Menno.

Pas nadat hij zich had aangemeld voor Denise, besloot hij de voorstelaflevering terug te kijken. “Toen dacht ik: ik denk dat Denise eigenlijk niet degene is die het beste bij mij past, maar dat Natasja veel beter bij mij past. Maar ik had al geschreven naar Denise. Dan ga ik niet óók nog naar iemand anders schrijven.”

In februari 2022 krijgt Menno te horen dat hij niet is uitgekozen om te daten met Denise, maar de makers vragen hem of er wellicht een andere B&B-eigenaar is die hij leuk vindt. Hij vertelt dat hij een oogje heeft op Natasja. “Twee weken later belt RTL met de mededeling dat ik naar Natasja mag”, blikt hij terug.

Luister B&B De Podcast over B&B Vol Liefde. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!