Coen Swijnenberg en Sander Lantinga in gesprek met nieuwe zender JOE
Bron: Radio 538

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga in gesprek met nieuwe zender JOE

Geschreven door Pieter Jongsma

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zijn in gesprek met DPG Media over een mogelijke overstap naar de nieuwe radiozender JOE. De twee zouden volgens Patrick Kicken in beeld zijn om de ochtendshow daar te gaan doen. Verschillende bronnen melden aan het AD dat ze momenteel gesprekken voeren met de zender. 

JOE is sinds september te horen in Nederland op de oude frequenties van Radio 10. Momenteel zijn op de zender voornamelijke dj's van Qmusic te horen dat ook onderdeel is van DPG Media. Vorige week werd al bekend dat Dennis Ruyer de overstap maakt van Radio 538 naar JOE. Hij is daar vanaf januari te horen van 10.00 tot 13.00 uur.

"Coen en Sander zouden goed bij JOE passen, maar we doen geen uitspraken over gesprekken die achter de schermen plaatsvinden. Als iets definitief is, maken we dat bekend door middel van een mooi persbericht.", laat een woordvoerder van JOE weten aan het AD.

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga vormden jarenlang een duo eerder bij 3FM, toen op Radio 538. Sinds vorig jaar hebben ze een soloprogramma op Radio 538 en Radio Veronica. Op vrijdag is nog wel de Coen en Sander Show te horen op Radio 538.