Vooruitblik De Verraders Halloween: Gouden tijden voor fans
Bron: RTL / Jasper Suyk

Vooruitblik De Verraders Halloween: Gouden tijden voor fans

Geschreven door John Holdorp Laatste update:

Voor de liefhebbers van de grote televisiehit De Verraders zijn het gouden tijden. Er zijn inmiddels een Belgische, twee Australische, een Amerikaanse en Nieuw-Zeelandse versie uitgezonden. Terwijl de Canadese en Duitse versies net begonnen zijn, komt RTL/Videoland voor de derde keer met een Halloween-editie.

Ook dit Halloween-seizoen wordt weer gepresenteerd door sportpresentator Frank Evenblij, die eerder zeer lovende kritieken kreeg van de kijkers. Halloween is trouwens ook een perfecte setting voor een programma als De Verraders.

De BN'ers die deze keer meedoen zijn:

Katja Schuurman, actrice, presentatrice en zangeres. Katja is een pittige dame en ik verwacht dan ook dat zij zeker aan de ronde tafel haar mondje zal roeren.

Monica Geuze, vlogger, presentatrice en voormalig dj. Een dame die al in veel televisieprogramma’s te zien was. Zij heeft al meerdere programma’s voor Videoland gepresenteerd. Dus misschien wel logisch dat ze ook in dit televisieprogramma voor Videoland op zou duiken.

Fajah Lourens, actrice, model, dj, modeontwerpster. Zij heeft bij haar deelname aan o.a. Expeditie Robinson en Hunted laten zien dat ze een slimme dame en een volhouder is.

Guido Weijers, cabaretier. Hij kan dus scherpe opmerkingen maken. Gaat hij dit ook doen aan de rondetafel, of misschien in gewone gesprekken met andere deelnemers.

Jayjay Boske, presentator, voormalig rugbyspeler en nog steeds een van mijn favoriete deelnemers van Expeditie Robinson. Tijdens Robinson is hij bevriend geraakt met boerin Bertie die ook aan deze Verraders deelneemt. Deze man heeft een winnaarsmentaliteit. Dus hij zal tot het bittere einde gaan. Misschien wel een goede verrader.

Bente Fokkens, actrice en zangeres. Ik ken haar totaal niet, ze is voor mij een onbeschreven blad en ben ook benieuwd hoe zij het gaat doen.

Boerin Bertie Steur, behalve boerin is ze een Zeeuwse politica, dj op festivals en deelneemster en winnaar van Expeditie Robinson . In dit programma raakte ze bevriend met Jayjay Boske. Zal een van deze twee de ander moeten verraden? En zullen ze bereid zijn de ander te verbannen of vermoorden?

Andre Dongelmans, vooral bekend van Luizenmoeder. Hij draagt graag vrouwenkleding en is hiervoor al eens uitgescholden op straat. Ik vraag me af of hij nu hij zichzelf is in de Verraders, hij dan ook vrouwenkleding zal dragen?

Eva Koreman, radio-dj. Zelfs de beste vrouwelijke radio dj in 2017. En ook een voormalig deelnemer aan Expeditie Robinson waar ze vierde werd.

Bokoesam oftewel Samuel Sekyere. Zijn samenwerking met Famke Louise, het nummer Vroom werd in 2017 in 3 dagen 2 miljoen keer bekeken, 500.000 keer gestreamd en haalde de zevende plaats in de single top 100

Pepijn Lanen, schrijver en rapper. Lid van de Jeugd van Tegenwoordig o.a. bekend van Watskeburt?!

Tim den Besten, presentator voor met name de VPRO. Bedenker van het woord ‘quinoakut’ en tekstschrijver voor onder meer Jensen en Benidorm Bastards.

Rob Goossens, journalist, televisiekenner en vaste gast bij RTL Boulevard. Heeft hij als televisiekenner eerdere seizoenen van De Verraders gekeken en heeft hij daar wat aan gehad?