Married At First Sight - Match or Mistake: Geen aai over je bol, maar een bak stront over je heen!
Bron: RTL / Jasper Suyk

Married At First Sight - Match or Mistake: Geen aai over je bol, maar een bak stront over je heen!

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling

We sloten de laatste keer af met het waarheidskistje dat zowel de dames als de heren kregen en Rosa gaf aan ‘van ruilen komt huilen’. Ik dacht nog heel naïef dat ik gelijk had gekregen en we een verlegen meisje zouden leren kennen. Ik zie haar nóg binnenkomen de allereerste keer met haar kogelvrije zwarte panty’s en de Robin Hood laarsjes.

Van ruilen komt huilen

Een ongemakkelijke vraag is het. Wie zou je kiezen als je een ander mocht kiezen en ja hoor. Rosa zou wel gaan voor Jack want dat is echt haar type. Marissa ziet dit alleen maar als een compliment. Ik zie haar denken ‘doe maar Rosa, dan ben ik er van af!’ Tot zover de verlegen Manuela. Iets met 'stille wateren'.

Dat Ginger gewoon lekker bij Ollie wil blijven snap ik wel, maar dat Manuela overdreven loopt te gieren dat het voor haar echt alleen Silio is, daar ga ik spontaan van over mijn boord. 

Mike is wel in trek bij veel dames maar voor Wendy is het duidelijk. Alles beter dan Jeroen. Zij wil wel met allemaal ruilen. 

Ik ga je dronken voeren

Elanor en Mike leren elkaar beter kennen en Mike geeft aan nog nooit dronken te zijn geweest. Heel bijzonder vindt Elanor dat en dáár gaat ze wat aan doen! Tijdens de huwelijksnacht is het bij kriebelen gebleven. 

Elanor wil wél kinderen ....ooit. Mike is heel benieuwd hoe ze reageert op zijn vaderschap. In het voorstuk hoorden we haar zeggen dat ze het heftig vindt, maar we zijn weer op het verkeerde been gezet. Ze vindt kinderen niet heftig, ze vindt het heftig dat hij zijn dochter niet ziet.

Is Jeff wel te vertrouwen?

In hoeverre zijn de mannen en vrouwen eigenlijk te vertrouwen? Manuela leidt de aandacht weer goed van zichzelf en Silio af, door meteen de opmerking te maken dat ze twijfelt aan de oprechtheid van Jeff. WTF.....rotmens!!!

Manuela heeft gehoord dat Jeff zich heeft opgegeven voor meerdere dating programma’s. Nou Manuela, ik kan je geruststellen en die roddel meteen uit de wereld helpen. Jeff is namelijk gevraagd voor dat andere datingprogramma. Hij heeft zich niet zelf opgegeven.

Gelukkig zijn Victoria en Jeff niet voor één gat te vangen en is het voor Vic meteen duidelijk dat ze haar hart nooit meer bij Manuela moet luchten. Je krijgt namelijk alles wat je haar vertelt, keihard weer terug in je gezicht. Uiteraard via via. Gelukkig kunnen Vic en Jeff lekker samen praten en is dit onderwerp snel verleden tijd. Leuk geprobeerd Manuela!

Is er al gezoend?

Op de vraag of er al gezoend is, antwoord Silio van wel, maar dat hij er niet warm en koud van werd. Althans hij gebruikte woorden van gelijke strekking. Manuela vond het er daarentegen ‘steamy’ aan toe is gegaan. Tot zover de beleving van een kus.

Ze doet er nog een schepje bovenop en zegt dat zij diegene is die de boot af moest houden want Silio wilde vol gas gaan, maar daar heeft Silio gen actieve herinnering aan.  Sex hebben ze nog geen van allen gehad.

Wendy moet nog net niet spugen als ze er aan denkt om Jeroen te moeten zoenen, dus denkt ze maar gauw aan een van de andere mannen. Het maakt tenslotte niet uit wie het is, zo lang hij maar geen Jeroen heet.

Wat vinden de koppels van elkaar?

Tijdens de volgende bijeenkomst moeten de koppels een aantal plus- en minpunten van de andere koppels aangeven. Dat belooft weer wat te worden en ik hoop dat ze vooral eerlijk en niet lief zijn. Ze mogen van de andere koppels zeggen of ze een match of een mistake zijn!

Aan een tafeltje vullen de stellen hun kaartjes in en wat ik zo op voorhand hoor, wordt het smullen. Ik hoor ‘jaloezie - niet knap - en niet te vertrouwen’.

Een lading stront over je kop

Ik ga niet alle ‘bankgesprekken’ voor jullie oplepelen. Ik zou zeggen ga lekker zelf kijken. Maar één van de koppels springt er voor mij toch wel uit en dat zijn Jack en Marissa. Jack zit met een bezitterig handje op haar knie.

Hij voelt zich vreselijk te kort gedaan door Marissa. Oooooh noemen we dat zó Jack? Volgens mij is Marissa vanaf het begin duidelijk geweest dat je én te snel gaat én dat ze geen aantrekkingskracht voelt.

Jack wil graag een complimentje en een aai over z’n bol. Een beetje aandacht zou fijn zijn en hij krijgt van Marissa alleen maar een lading stront over zich heen. Wat ben jij een bladhark Jack en ik hoop dat Marissa gaat ruilen. Bovendien, Marissa is een Friezin. Nuchter met een sterk karakter. Geen poppenkast voor Marissa, ze doet gewoon onwijs haar best en dat levert na de ceremonie flink wat tranen op. 

Ik vind je gewoon (nog) niet leuk!

Marissa probeert wéér duidelijk te maken wat ze al zo vaak heeft gezegd en wat Jack niet wíl horen. Ze wil alles in stapjes doen en Jack gaat te snel.

Ook al denken de andere koppels dat ze wel een match zijn, ik betwijfel dat echt! Voor wie heeft opgelet...het was overduidelijk dat Marissa Silio erg leuk vindt en ook van Mike loopt ze bijna een nekhernia op.

Jaloers...wie...ik??

Aan Manuela en Silio maak ik vandaag even niet zoveel woorden meer vuil. Ze heeft al téveel aandacht gehad vandaag. Die dame is alleen maar aan het stoken om de aandacht van zichzelf af te leiden. Dit ga je niet lang volhouden Manuela want Silio voelt het niet. Oké het groeide wel op kruishoogte, maar hij voelde het niet. Duidelijk...toch?

Silio krijgt het Spaans benauwd als hij Manuela hoort zeggen dat ze verliefd op hem aan het worden is. Het is de andere koppels ook opgevallen dat Manuela erg jaloers is. Praten met andere vrouwen levert Silio getrek aan z’n arm op. Nee gelukkig is ze niet jaloers. Ze vindt hem gewoon leuk! Ik ben benieuwd hoe ze reageert als ze wél jaloers is.

Coming up: Samenwonen levert een paniekaanval op en heeft Elanor wel lingerie meegenomen?

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!