Deze week in Winter Vol Liefde: Is ‘spieriewierie light’ een blijvertje?
Bron: RTL

Deze week in Winter Vol Liefde: Is ‘spieriewierie light’ een blijvertje?

Geschreven door Nona Tolol

Elke maandag blikt Nona vooruit op de komende week in Winter Vol Liefde.

Het is alweer tijd voor de derde week! Singles komen en gaan. Wie zakken er deze week door het ijs of begeven zich in de gevarenzone?

Guido (Zweden)

In het anders zo rustige stulpje van Guido is het even schakelen. Voor hem dan. Nu met twee dames om zich heen, komen geluiden indringender binnen. Veel indrukken. Gekakel. Héél veel gekakel. Zelfs zijn hond, die normaal niet naar buiten te krijgen is wanneer het -30 is, gaat uit zichzelf een blokje om lopen.

Er moet er één weg. En snel ook. De twee dames zijn tegen elkaar opgewassen. Elsje is een goede schutter en professioneel marsh mallow-bereider. Andrea op haar beurt houdt van rauw eten. En dat is altijd handig bij het ijsvissen. Die stopt gewoon haar gezicht onder water in een wak. Schudt even heen en weer en komt boven met een hele lading vis.

Als ik ze zo met zijn drieën zie, komt dat wel héél gemoedelijk over. Maarja, het is geen Sisters Wife, hè. Guido moet kiezen. Gaat hij voor vis of gewokte eland (met als toetje marsh mallows)?

Saul (Zwitserland)

Bij Saul op de Bunga Bunga Berg heeft zich Kelsey gevoegd. Amy Rose twijfelt of het wel Saul’s type is, maar Kelsey is natuurlijk niet voor niets door hem uitgenodigd. Gelukkig is Kelsey net zo spontaan en sociaal als zij, aldus Amy Rose.

Grote vraag luidt dan ook: voor wie gaat Saul? Voor pruilende Amy Rose tot wie hij zich wel aangetrokken voelt of voor no nonsense Kelsey met wie het al snel ouwe jongens krentenbrood is?

Edith (Oostenrijk)

Bij Edith in Tirol heeft Mike zich gemeld. De laatste 50 meter naar haar huis heeft hij op een motor afgelegd, want ja, dat levert mooie plaatjes op. Mike is nogal een mannetje en heeft een uitgesproken mening. Edith ook. Bart wat minder. Maar die heeft ook zoiets van: ik ga mezelf niet veranderen, ik blijf mezelf. *Zucht* Daar was ik al bang voor. En daarom is hij dan ook al weg.

Hoe zal het zich verder ontwikkelen tussen Mike en Edith. Wordt dit de strijd der ego’s? Of blijkt toch Mike niet zo’n egotripper, maar meer een schoothondje?

Benjamin (Zwitserland)

Wie ook een aardig ego heeft, is Joshua. Ja, die bij Benjamin op de berg. Zelfverzekerd zegt hij dan ook dat Benjamin verliefd op hem is. En hij op hem. Nu er al twee singles vroegtijdig zijn vertrokken, verwacht hij dan ook dat dit bij de eerstvolgende eveneens het geval zal zijn. Hij lacht daarbij zijn facings bloot en is helemaal in zijn element.

Tja, you never know. Want wat nu, wanneer de aankomende single toch meer indruk op Benjamin zal maken dan verwacht? Joshua zei eerder: “Ik trek alles uit de kast om te krijgen wat ik wil.” Wat heeft Joshua dan nog in petto?

Marco (Noorwegen)

En dan Marco. Single nummer 2, Joyce, is er alweer vandoor. Na een sneeuwwandeling, nadat ze net lekker aan de wafels zaten, bracht Marco haar het slechte nieuws. En hij vond haar nog wel zo’n gezelligerd!

Joyce was zeer verrast en zei op camera dat ze die wafel het liefst in zijn haar had gesmeerd. Wel op een gezellige manier, overigens. Gelukkig mocht ze nog één nachtje blijven (dat had Marco met Kees overlegd).

Dus exit Joyce en er is alweer een nieuwe. Deze heet óók Joyce, maar ik weet niet of ze ook zo’n gezelligerd is. Meer een knufferd. Een ‘spieriewierie light’ zullen we maar zeggen. In plaats van een zonnevlecht heeft ze een scheef kapsel (Joyce heeft het universum daarover laten beslissen). En haar knuffels duren ook geen 10 seconden maar maximaal 5. Is deze Joyce een blijvertje, of denkt kok/mattie/relatiecoach Kees daar toch anders over?

Luister B&B De Podcast over Winter Vol Liefde. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen en meepraten over Winter Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!