Deze week in Winter Vol Liefde: Marco moet processen en Saul heeft keuzestress
Bron: RTL

Deze week in Winter Vol Liefde: Marco moet processen en Saul heeft keuzestress

Geschreven door Nona Tolol

Elke maandag blikt Nona vooruit op de komende week in Winter Vol Liefde.

We kijken alweer vooruit naar de laatste week. Inderdaad, dat gaat heel snel. De concurrentiestrijd verhardt zich in de laatste week. En voor wie geldt: ‘wie het laatst lacht, lacht het best’?

Edith (Oostenrijk)

Mike had de lat op de skipiste toch net iets té hoog gelegd en is er vandoor, zonder rode broek. Het is nu Aroen die zich als derde single gemeld heeft. Over-complimenteus én hij kan koken. Hij zegt een trofee naar huis mee te willen nemen, hij doelt daarbij op Edith… Ja, want mannen zijn jagers, zo zegt hij. Echter heb ik het idee dat Edith méér testosteron in haar pink heeft dan hij in zijn hele lichaam.

Dus wie gaat wiens trofee worden en eindigt, net als zo’n hertenkop, ter decoratie boven de schoorsteen? Los van dat ben ik benieuwd of Aroen, behalve zijn roti kip, wellicht een sensatie blijkt te zijn op de lange latten. Save the best for last!

Guido (Zweden)

Bij Guido is het Esmeralda die nu nog van zijn onverdeelde aandacht mag genieten. Daar gaat in de laatste week verandering in komen.

Esmeralda zei vooraf van hygiënisch, schoon en netjes te houden. Kortom, een propere mien dus. In hoeverre weet zij deze laatste week nog de poepdoos een grondige en hygiënische make-over te geven? Compleet met frisse wc blokjes en geurend naar Robijn Lentefris.

Saul (Zwitserland)

Saul heeft keuzestress. Hij lijkt het ook nooit goed te kunnen doen. Als hij voor Amy kiest, verliest hij Raf’s vriendschap. En als hij voor Raf kiest, begint Amy weer te huilen. Hoewel hij zegt verliefd te zijn op Amy, wil hij een rationele keus maken. Dat zègt ie. Dat wordt moeilijk. Want voor rationeel denken is gezond verstand nodig.

Om het makkelijker te maken voor Saul, maak een keuze gebaseerd op je makelaarskennis. Ga je voor een voormalige kluswoning die grondig gerenoveerd is tot instapklare gezinswoning? Of ga je toch voor dat leuke appartementje met uitbouwmogelijkheden?

Benjamin (Zwitserland)

Bij Benjamin is het afstoten en aantrekken tussen hem en Mr. Larger Than Life, Joshua. Na een time out van twee dagen is Joshua weer terug. Nog net op tijd om Olivier-Bas uit te zwaaien. Joshua, zelfverzekerd als altijd, heeft zijn koffers niet uitgepakt want hij verwachtte wel een telefoontje van Benjamin met de uitnodiging om naar diens appartement te komen.

Het laatste fragment dat we kregen te zien was dus van Joshua. Op die bank. Wachtend op een berichtje van Benjamin. Het enige wat ik dan wil weten, is: zit hij er aankomende week nóg?

Marco (Noorwegen)

Ach, die arme Marco. Hij is van één vrouw plots naar drie vrouwen gegaan. En allen vechten om zijn aandacht. Hij raakt er danig van in de war en zegt het moeilijk te vinden om te ‘processen.’

Gelukkig is daar Joyce 2, die met dat scheve kapsel. Ze doet zich heel begripvol en zen voor maar laat toch enige bezittingsdrang zien. Alleen in de passief agressieve vorm. Marco ziet dat niet en wil het liefst onderduiken in zijn privéwak. Van hem hoeven we dan ook niet veel te verwachten. Van Joyce 2 des te meer. Hoe gaat zij de concurrentiestrijd aan? Gaat ze voor 'killing them with kindness' of vergiftigt ze misschien hun gemberthee?

Luister B&B De Podcast over Winter Vol Liefde. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen en meepraten over Winter Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!