Oud-deelnemer herkent zich in nieuwkomer Jimmy: ‘Big Brother overdondert je’
Bron: RTL / Tom Cornelissen

Oud-deelnemer herkent zich in nieuwkomer Jimmy: ‘Big Brother overdondert je’

Geschreven door Redactie

Oud-deelnemer Ilse herkent zich erg in Jimmy, die vorige week het Big Brother-huis betrad. Jimmy vindt het moeilijk om zijn draai te vinden. Hij had in zijn eerste week veel ups en downs in de ‘rare wereld’ die hij Big Brother vindt. Ilse herkent zich daarin, vertelt zij in de Big Brother-podcast We Are Watching You.

Ilse betrad vorig jaar 10 dagen later dan de rest het huis en verdween ook op de achtergrond. “Het overdondert je en je kruipt in je schulp. Ik zie dat bij Jimmy ook. Ik zag hem binnenkomen en dacht: dat is iemand die los en open is en waarmee je goede gesprekken kan voeren. Maar hij kruipt in zijn cocon.”

Het is lastig om uit je schulp te komen, zegt Ilse in We Are Watching You. “Het overmant je, waardoor je jezelf niet kan zijn. Je voelt een vibe die je normaal niet voelt. Normaal kan je vluchten, maar nu niet. Je blijft in die vibe zitten. Het lijkt vanaf de bank simpeler dan dat het is. Je wilt het heel graag, maar het lukt niet.”

Na 12 dagen werd Ilse door de kijkers alweer naar huis gestuurd. Ze was met Danny en Rob genomineerd, twee bewoners van het eerste uur. Ilse denkt dat het publiek haar nog niet goed genoeg kende. “Ik heb achteraf heel veel reacties gekregen van mensen die vonden dat ik er te vlug uit was”, besluit ze.

Luister de podcast We Are Watching You. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen van Big Brother 2024? Word lid van onze Facebook-groep!