RTL trekt zich niets aan van kritiek op B&B Vol Liefde: ‘Gebeurt incidenteel’
Bron: RTL

RTL trekt zich niets aan van kritiek op B&B Vol Liefde: ‘Gebeurt incidenteel’

Geschreven door Redactie

RTL gaat niets doen met de kritiek die kijkers dit seizoen hadden op B&B Vol Liefde over de vele momenten waarop geen camera’s aanwezig waren. Zonder camera’s deed Iris activiteiten met haar mannen, voerde Thijz discussies die tot exits leidden en werd er een hoop gezoend. De kijker zag dit allemaal niet.

Naar aanleiding van de hevige kritiek heeft B&B De Podcast aan RTL gevraagd of er plannen zijn om volgend seizoen te voorkomen dat er gedate wordt zonder camera’s. Dit kan door de crew uit te breiden. Bij elke B&B-houder is nu maar één cameraman. RTL zou ook daten zonder camera kunnen verbieden.

Maar RTL gaat niets doen. “Het kan zijn dat de productie bij specifieke momenten niet aanwezig is, hoewel dit in de praktijk heel weinig voorkomt. Het kan natuurlijk zijn dat dit incidenteel gebeurt, maar dan wordt het moment altijd meegenomen in de desbetreffende verhaallijn. We zijn op dit moment dan ook niet voornemens dit proces aan te passen”, laat de zender desgevraagd aan B&B De Podcast weten.

Luister B&B De Podcast over B&B Vol Liefde. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!