B&B Vol Liefde: Teleurstellingen bij Natasja en Hans besteed meer tijd aan zijn uiterlijk
Bron: RTL

B&B Vol Liefde: Teleurstellingen bij Natasja en Hans besteed meer tijd aan zijn uiterlijk

Geschreven door Natasja Landman

Elke zaterdag blikt Natasja terug op de voorbije week in B&B Vol Liefde.

Astrid (48 jaar oud) uit Oostenrijk:

We zagen vorige week dat Ruud aan kwam bij Astrid in de B&B. Deze week neemt Astrid ook eindelijk de moeite om zich te komen voorstellen aan Ruud. Ze verontschuldigd zich voor het feit dat ze bij de kinderen moest blijven, maar de kinderen gaan altijd voor. Harmjan geeft ze even wat tijd alleen om elkaar te leren kennen.

Ruud ziet blikken tussen Astrid en Harmjan en besluit Harmjan op de man af te vragen wat er speelt. Harmjan vertelt hem dat er iets gebeurd is tussen hem en Astrid. Ik was tijdens dit gesprek helemaal in shock, er is toch niets gebeurd tussen die twee? Wij hebben het niet gezien namelijk.  

Die avond trekt Astrid zich weer terug, het wordt haar allemaal te veel en ze heeft tijd nodig. De volgende ochtend is ze niet te genieten. Het zit haar niet lekker dat Harmjan tegen Ruud heeft gezegd dat zij gezoend hebben. Dat was namelijk helemaal de situatie niet.

Mijn gevoel was dus juist, er is niets gebeurd. Het zit Astrid helemaal niet lekker en ze is hier niet van gediend. Ze vindt het een serieus gebeuren en wil er geen spelletjes mee spelen. Harmjan gaat hiermee over haar grenzen heen.

Daar zijn ze weer, die grenzen. Nog niet het geschreeuw van het voorstukje, maar misschien is dit een voorbode? Aangezien Harmjan nu over haar grenzen gaat zou hij best degene kunnen zijn waar ze tegen gaat schreeuwen. Ik zou eerder nooit hebben gedacht dat het tegen hem zou zijn, maar nu lijkt het er toch op.

Ik snap Astrid wel, maar Harmjan probeerde gewoon stoer te doen tegenover Ruud. We weten nu dat het een knuffel en een kus was, maar hij heeft het iets meer aangedikt. Zij had gewoon naar Ruud kunnen gaan en kunnen zeggen dat het niet waar was. En daarna even naar Harmjan kunnen gaan en kunnen vragen of hij dat soort dingen niet meer wilde zeggen. Dan was het ook opgelost.

Het deurtje van Astrid stond een beetje open, maar deze actie van Harmjan heeft er weer voor gezorgd dat het deurtje weer dicht is. Ruud wil Astrid een beetje ontzien en probeert te helpen met het schoonmaken in de B&B. Tijdens het schoonmaken praat hij heel makkelijk tegen haar en pest haar een beetje over haar perfectionisme.

Ik zie haar wel echt veel lachen met Ruud en ze komt een beetje los bij hem door het pesten. Ze heeft een man nodig die van haar eist dat ze even gaat rusten of wat leuks gaan doen. Iemand die haar afremt.

Ik ben positief verrast door het bezoek van Ruud. Ook al denk ik nog steeds dat Astrid zonder relatie gaat eindigen. Ik hoop wel dat ze misschien door Ruud haar deurtje wat meer open zal zetten.

Denise (31 jaar oud) uit Spanje:

Denise krijgt haar broer met zijn vriendin en zoon op visite. Haar broer kent haar erg goed en als hij tussen Frank en Dave moet kiezen, zou hij Dave het beste vinden passen bij Denise. Frank is een vrije geest die niet meer wil werken in de hospitality, wat precies de sector is waar Denise met haar B&B in valt. Nu hoeft dit voor haar niet uit te maken, ze zoekt een man en geen werknemer.

Frank ziet dat Dave en Denise een goede klik hebben en wil haar graag tijdens wat één op één tijd leren kennen. Ze besluiten samen te ontbijten, tijdens dit ontbijt beseffen ze dat ze veel raakvlakken hebben maar geen aantrekkingskracht naar elkaar hebben. Frank wil Dave niet in de weg zitten en besluit om weg te gaan.

Voordat Dave kon denken dat hij nu wat tijd alleen zou hebben met Denise staat Ben (33 jaar) voor de deur. Gezamenlijk zwaaien ze Frank uit en gaan ze met zijn drieën wat drinken. Dave en Denise hebben door de afgelopen weken veel inside jokes, maar daar is Ben niet van onder de indruk.

Denise vindt het moeilijk om de aandacht tussen de mannen te verdelen dus wil graag met beide wat alleen doen. Ze gaat samen met Ben even wandelen met de hond en Dave nodigt haar uit voor een date die hij zal verzorgen. Tijdens de wandeling heeft Denise spiekbriefjes gemaakt voor wat zij allemaal wil weten van Ben. Zijn humor is niet haar humor, dan kan ze zich beter vinden in de humor van Dave.

De date met Dave zal volgende week gaan plaatsvinden. Ik vraag mij af of er eens iets zal gaan gebeuren tussen die twee. Ik denk dat Ben op zich ook wel haar type kan zijn. Ik denk in ieder geval dat hij meer diepgang heeft dan dat Dave heeft. Maar dat Denise toch meer gecharmeerd is van Dave.

Natasja (49 jaar oud) uit Frankrijk:

Natasja krijgt haar ex René op bezoek. Nadat zij samen de relatie hadden verbroken zijn zij nog beste vrienden gebleven. René neigt vanuit de verhalen die Natasja vertelt naar Jos als partner voor Natasja. Natasja zelf neigt ook naar Jos en geeft ook aan dat ze ziet dat haar hond meer naar Jos gaat dan naar Menno. Wat voor hondeneigenaren ook altijd een goed teken is.

Waar Menno iedere ochtend heel vroeg wakker is en daardoor ook in een tent slaapt om Jos niet wakker te maken, moet Natasja in de ochtend even rustig opstarten. Voor Menno voelt het goed tussen hem en Natasja, maar zij wil het rustig aan doen.

Menno maakt af en toe opmerkingen zoals: we gaan later dit aanschaffen en als wij straks een relatie hebben gaan we dit en dat doen. Voor haar gaat dit veel te snel, ze is pas net weer begonnen met daten en wil daarvan genieten. Ze wil een Frans tempo aanhouden met daten, maar ik dacht juist altijd dat Fransen heel snel gingen in de liefde. Zij zien toch juist overal liefde in en handelen daarin veel sneller?

René vindt ook na de ontmoeting Jos het beste bij Natasja passen. Na de ex komen ook de vader en zus van Natasja langs, haar zus is echt Natasja 2.0, echt 2 druppels water en dezelfde stem. Natasja weet nog niet wat ze van Menno op romantisch vlak vindt. Al snel merken we waarom ze dat niet weet.

Ze durft eindelijk aan zichzelf toe te geven dat ze gevoelens begint te krijgen voor Jos, maar ze is erg onzeker over zijn gevoelens voor haar. Ze heeft het gevoel dat hij niet hetzelfde voelt en naar huis zal gaan. Dat voorgevoel blijkt helaas te kloppen, Jos voelt een klik maar geen romantische klik.

Natasja had het langer een kans willen geven om te kijken of het verder kon groeien, maar Jos merkte dat zij over bepaalde zaken anders dachten. De verschillende karakters en het feit dat ze beide niet geflirt hebben, heeft hem doen besluiten om naar huis te gaan. Tenslotte kwam hij daar niet voor vriendschap.

Natasja geeft steeds aan dat ze het al verwacht had dat Jos naar huis zou gaan, maar dit zegt ze om haar teleurstelling niet te laten zien. Ze houdt zich heel erg groot en toont niet haar emoties, toch vallen er die avond wat tranen. Alleen niet bij Natasja, maar bij Menno.

Menno had absoluut niet verwacht dat Jos naar huis zou gaan. Ik snap dat Natasja zich groot houdt, maar het is niet nodig. Ze mag best tonen dat ze emotioneel is of teleurgesteld. Ik begrijp dat ze dit niet doet bij Jos, maar misschien even alleen of bij haar zus of vader. Het kan nog wel komen, we hebben Jos nog niet zien vertrekken. Misschien dat daarna de emoties los komen.  

Ted (68 jaar oud) uit Spanje:

Ted heeft even behoefte aan tijd met haar vriendin Rita. Ze vertelt tegen haar dat ze teleurgesteld was in Ab. Toen zij besloot om het gesprek aan te gaan over het missen van een klik besloot hij gelijk dat hij weg wilde gaan. Van Ted had dit niet gehoeven, ze hadden het nog een kans kunnen geven.

Ted en Rita bespreken dat zij beide behoefte hebben aan hoffelijkheid en dat Ab en Piet dit niet lieten zien. De volgende die bij Ted komt logeren is Tjerk (71 jaar), hij wil gelijk heel erg veel van haar weten. Dat leek eerst positief, maar al snel vindt ze hem te nieuwsgierig.

Het is ook niet snel goed bij Ted, ik vind ze juist wel beide een beetje hetzelfde. Tjerk spreekt Frans en als ze uit eten gaan schuift hij haar stoel aan. Waar ze het daarvoor nog met Rita over had dat ze dat waardeert in een man.

Ze hebben ook veel raakvlakken, Tjerk houdt heel erg van reizen en is al op veel plaatsen geweest. Ted haar kinderen wonen over de hele wereld dus een reislustige man is helemaal top voor haar. Hij praat wel een beetje veel om maar te kunnen praten, maar dat kunnen ook prima de zenuwen zijn. Het is natuurlijk ook een beetje een rare situatie zo.

Vriendin Rita was ook heel erg benieuwd naar Tjerk, hij was haar favoriet vanuit het voorstelfilmpje. Ik denk dat Tjerk wel een goede kans gaat maken bij Ted. We weten natuurlijk nog niet wie er nog gaan komen, maar tot nu toe past hij wel het beste bij haar. Ze hebben dezelfde interesses en hij spreekt Frans en is hoffelijk. Allemaal pluspunten voor Tjerk tot nu toe. Ik hoop dat dit zo blijft.

Hans (54 jaar oud) uit Italië:

Natascha (39 jaar) is de jongste vrouw die op Hans gereageerd heeft. Zij ziet het leeftijdsverschil niet als een probleem. Ze is heel erg enthousiast, maar zo begon de rest ook. Volgens Hans is Natascha de interessantste tot nu toe. Hij moet niet zo hard van stapel lopen, we hebben het al drie keer eerder zien misgaan.

Natascha is gelijk van het aanpakken, ze begint met volle enthousiasme de kamers in de B&B schoon te maken. De eerste ontmoeting met Libera verloopt wat afstandelijk. Libera heeft er geen zin meer in, die heeft al drie keer eerder een vrouw moeten leren kennen. En dat bleken allemaal aparte gevallen te zijn.

Met Natascha voelt het volgens Hans gelijk heel goed, dit kan wel de vrouw zijn waar hij al die tijd al op wacht. Ze is in ieder geval de eerste die interesse toont in de B&B. Hij laat haar oude foto’s zien van zoals ze het gekocht hebben. Hans zijn zus zit ook erbij aan tafel en zou die foto’s ook graag willen zien. Hans heeft helemaal geen oog voor haar en is alleen maar bezig met Natascha en het fotoboek.

Natuurlijk kan het bij Hans nooit helemaal goed verlopen. Natascha vindt het al snel lastig dat Libera ook aanwezig is in de B&B. Zij denkt dat Hans helemaal niet openstaat voor de liefde, maar in een vast patroon zit met Libera. Hier is door een nieuwe vrouw niet tussen te komen.

Als Natascha dit met hem bespreekt geeft hij aan dat hij helemaal niet door had dat Libera nog zo met hem bezig is. Hij is blij dat Natascha dit aangeeft en besluit dat er iets moet veranderen. De volgende nacht slapen ze beide niet goed.

Hans beseft zich dat hij dingen moet veranderen en dat Libera weg moet uit de B&B. Volgens mij was dat toch heel de tijd al het probleem? Ze kunnen beide niet weg, omdat ze beide geen geld hebben om elkaar uit te kopen. Het kan toch niet zo zijn dat hij zich dat nu ineens beseft.

Natascha en Hans gaan samen lunchen, maar Natascha moet zichzelf beschermen en neemt meer afstand. Hans is blij dat het kwartje is gevallen en is Natascha daar dankbaar voor. Zij geeft hem mee dat hij eerst van zichzelf moet houden voordat hij van een andere kan houden.

Als Natascha vervolgens besluit om naar huis te gaan, komt dat voor hem niet als een verrassing. Hans zegt dat zij te hoge verwachtingen had, maar zij ging daarheen met de verwachting een kans te hebben op liefde. Dat lijkt mij verder heel logisch, ze kwam er niet met het gevoel dat ze ging trouwen met Hans.

Nadat Natascha weg is bespreekt hij met zijn zus de situatie met Libera. Zijn zus snapt Natascha wel, de situatie duurt allemaal wel erg lang. Zijn zus vindt het niet gezond om nog zo lang samen te zijn nadat je uit elkaar bent. Langzaam moet je elkaar gaan loslaten zegt zij. Libera kan natuurlijk niet ineens snel weg nu, dat heeft vijf jaar lang niet gekund dus nu ook niet ineens.

Ik ben benieuwd wat Hans straks gaat doen als de nieuwe vrouw verschijnt. Hij heeft er wel veel zin in, misschien is zij wel degene die gelijk gaat blijven. Ik hoop het echt heel erg voor hem, misschien is het wel goed dat hij nu weet dat het voor vrouwen lastig is om daar te verblijven als Libera er ook is.

Hans (60 jaar oud) uit Frankrijk:

Hans vindt Daisy een mooi plaatje, maar is benieuwd wat er verder nog in zit. Sinds Daisy er is doet hij ineens meer aan zijn uiterlijk. Petra vindt dat stom, dit is niet de Hans die ze eerder gezien heeft of wil zien. Ze weet nog niet hoe lang ze het vol gaat houden samen met Daisy in de B&B.

Petra voelt zich erg onzichtbaar en vindt Hans vervelend. Hans vraagt zich ondertussen af of Daisy ook leuk is voor de langere termijn. Voor eventjes vindt hij haar in ieder geval leuk, je kunt goed met haar feesten. Zelfs als Petra met de trots van Hans (zijn auto) weggaat krijgt ze geen reactie.

Hans had eerder al een test voor Petra en Yovan in hoe zij met paarden omgaan. Nu heeft hij een nieuwe test voor Petra en Daisy. De vrouwen moeten een avond doorbrengen aan tafel met Franse gasten. Hij wil graag zien hoe zij zich daar doorheen slaan.

Petra redt zich goed tijdens het etentje, maar Daisy is echt een ramp. Zij spreekt echt heel slecht Frans. Na die avond besluit Petra het nog niet op te geven, maar er nog voor te gaan met Hans.

Ik vind het een beetje raar om je dates te testen, maar Hans vindt het hilarisch.

Hans geeft toe dat hij veel gemeen heeft met Petra, zij is er al een week maar die tijd is voorbij gevlogen. Hij heeft niet eens door gehad dat er zoveel dagen verstreken zijn. De liefde voor Petra zou kunnen komen. Als Petra aan hem vraagt wat hij van Daisy vindt geeft hij eerlijk antwoord. Hij mist diepgang bij Daisy, wat Petra begrijpt. Zij vindt het heel erg fijn dat Hans zo eerlijk tegen haar is, dat is een goed teken.

Petra laat zich deze week heel erg van haar jaloerse kant zien. Ik vind het ook wel weer begrijpelijk, ik zou ook echt niet met Daisy een paar dagen in een B&B willen zitten. Niet alleen Petra is jaloers, Daisy denkt dat Petra een streepje voor heeft en begint ook jaloers te worden.

Daisy wil graag een één op één moment met Hans om met hem te bespreken wat hij van haar denkt. Ze overvalt hem met deze vraag en krijgt er niet echt een antwoord op. Als Hans zijn muziekband aankomt besluiten ze dat het wel erg leuk is als de vrouwen als achtergrondkoor gaan zingen. Met zijn alle hebben ze een hele leuke avond.

Ik vind het wel leuk om Hans op een andere manier te zien. Hij was erg zenuwachtig voor het optreden en ook worstelt hij een beetje met zijn gevoelens voor de vrouwen. Met Petra ziet hij wel liefde ontstaan, maar met Daisy weet hij het allemaal nog niet zo. Ik denk dat Daisy volgende week naar huis wordt gestuurd en dat Petra nog even mag blijven, maar we gaan het zien.

Martijn (31 jaar oud) uit Portugal:

Martijn en Simone gaan samen een les jiujitsu doen terwijl Marian met de moeder van Martijn aan het schoonmaken is. Marian heeft er nog vertrouwen in en gaat vol de strijd nog aan. Zij wil ook een keer een één op één date met Martijn.

Die avond gaat Martijn met zijn dames een avondje op stap. Hij voelt zich helemaal het mannetje, maar hoopt wel dat er later maar één vrouw is waar hij mee uitgaat. Tijdens het avondje uit wil hij niet nadenken over de keuze die hij moet maken.

De volgende dag komt Susanne (29 jaar) aan bij de B&B. Ze hebben gelijk een goede klik en willen even samen een wandeling maken om elkaar te leren kennen. Voordat hij weg kan willen de andere twee vrouwen ook nog aandacht, dus hij moet eerst hun ruggen insmeren voordat hij met Susanne op date kan.

Het wordt echt tijd dat Martijn een keuze gaat maken. Straks heeft hij een hele B&B vol zitten met vrouwen. Hij vindt het ook met iedereen wel leuk en makkelijk gaan, dat schiet ook niet op. Van de twee eerste vrouwen vindt hij Marian denk ik de knapste.  Alleen heeft hij ook een goede band met Simone.

Bij Martijn is het eigenlijk de eerste keer dat ik had gehoopt dat er een presentator van het programma was. Iemand die zich ermee kon bemoeien en tegen Martijn moest zeggen dat hij een keuze moet maken. Ik hoop dat hij volgende week echt iemand kiest voordat er dalijk nog een vrouw bijkomt.

Richard (50 jaar oud) uit Portugal:

Richard is aan het werk in de B&B en Simone ligt bij het zwembad, maar Maureen wil iets ondernemen. Simone zegt dat ze straks wel met haar mee wil, maar Maureen wil ook met Richard maar durft niet te vragen wat het plan verder vandaag is. Ze wil dat Simone dit doet, maar die ligt prima te zonnen en vindt het allemaal wel best zo.

Maureen bespreekt met Simone dat zij graag verzorgd wil worden en het hof wil worden gemaakt. Hier is Richard niet van gediend, zo werkt hij niet. Ze gedraagt zich als een prinses en daar houdt hij niet van. Ze wil bijna alleen op pad gaan als huisvriendin Ingrid thuiskomt. Maureen gaat aan Ingrid vragen of zij niet aan Richard kan vragen of ze iets leuks kunnen doen, Ingrid vindt het prima.

Terwijl Maureen met Ingrid staat te praten staat Richard te knuffelen met Simone en te klagen dat Maureen een onruststoker is. Ingrid noemt Simone en Richard tortelduifjes, dit zegt wat mij betreft genoeg. Zoals ik al eerder zei is de keuze bij Richard allang gemaakt. Hij vindt Maureen ook helemaal niets, maar voelt zich schuldig omdat zij zo lang heeft gereisd voor hem.

Maureen belt even met haar dochter en die zegt dat ze moet genieten en rustig aan moet doen.  Ze gaan uiteindelijk met zijn vieren naar de boerderij die Richard heeft gekocht, hij laat dit allemaal zien aan Maureen.

Vervolgens gaan ze naar de haven en toont Maureen veel interesse in de boten die Richard mooi vindt. Hij had het liever aan Simone allemaal uitgelegd, maar snapt dat Maureen even de voorgrond opzoekt. Hij vindt het ook niet eerlijk als hij geen antwoord zou geven want ze is daar voor hem en ze zijn toch volwassenen.

Richard vertelt tegen Maureen dat hij vaak gekwetst is en daarom niet altijd zijn ware gevoelens toont. Het is voor het eerst dat hij wat kwetsbaars over zichzelf deelt.

Richard durft ook niet zijn ware gevoelens aan Simone te tonen, hij is bang dat hij haar afschrikt. Maar hij is ook bang dat als hij toegeeft aan zijn gevoelens voor haar het werk in de B&B niet afkomt. En hij wil haar de wereld geven en dat gaat niet als de B&B niet af is. Dan moet hij verhuizen omdat er geen geld binnenkomt.

En weer bewijst Richard dat hij zijn keuze echt al gemaakt heeft en Simone degene is waarmee hij gaat eindigen. Simone neemt zichzelf nog wel in bescherming, er komt hierna nog een vrouw en ze weet nog niet zeker wat er gaat gebeuren.

Richard gaat een gesprek aan met Maureen, hij heeft geen gevoelens voor haar en die gaan ook niet komen. Ze is het hier volkomen mee eens en ze besluit gelijk weg te gaan. Nog voordat Maureen goed en wel de straat uit is hangen Simone en Richard weer bij elkaar om de nek.

Ik krijg echt medelijden met de volgende vrouw die moet komen. De productie zou haar het beste kunnen afbellen. Richard gaat toch volledig voor Simone en ook al zegt hij dat de competitie nog openstaat blijkt uit alles dat dit niet het geval is.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde 2022? Word lid van onze Facebook-groep!