B&B Vol Liefde: De liefde vinden op een naturistencamping of in een safarilodge
Bron: RTL

B&B Vol Liefde: De liefde vinden op een naturistencamping of in een safarilodge

Geschreven door Natasja Landman Laatste update:

Columnist Natasja laat haar licht schijnen op B&B Vol Liefde: De Aftrap.

In de voorstelaflevering van B&B Vol Liefde maakte wij kennis met elf B&B eigenaren. Vijf vrouwen en zes mannen zijn op zoek naar de liefde en wagen zich aan dit avontuur. In deze aflevering stelde de deelnemers zich voor en vanaf nu kan er volop worden geschreven mocht je geïnteresseerd zijn in één van de deelnemers. Alleen de acht eigenaren met de meeste aanmeldingen zullen ook echt te zien zijn tijdens de uitzendingen komende zomer.

Iris (57 jaar oud) uit Griekenland

Iris is 57 jaar oud en runt een B&B van drie vakantie huizen in Griekenland. Voor iedereen die de Mamma Mia musical of films heeft gezien kun je haar het beste vergelijken met Donna. Dat zegt ze zelf ook al en ze geeft ook al aan dat ze net als Meryl Streep (die Donna speelt in de films) op zoek is naar haar Pierce Brosnan (de romantische tegenspeler van Donna). Ze is een doener en houdt van gezelschap. Ze is dan ook op zoek naar een actieve man.

Ik snap wel dat ze aangeeft dat ze op zoek is naar een actieve man, waarschijnlijk heeft ze ook de andere seizoenen gezien. En de wat “oudere”’ vrouwen krijgen toch vaak aanmeldingen van nog wat oudere mannen die het wel prima vinden om dan hun pensioen uit te zitten in een warm land. Dat past helemaal niet bij haar en zij heeft wel echt iemand nodig die net zo energiek is als zij. Ik hoop dat ze voldoende aanmeldingen krijgt.

Robert Jan (57 jaar oud) uit Schotland

Robert Jan is 57 jaar oud en runt een B&B in Schotland. Naast zijn B&B organiseert hij ook verschillende dagtrips om de gasten te laten zien wat Schotland allemaal te bieden heeft. Hij houdt heel erg van goede diners met lange gesprekken. Hij is traditioneel en noemt zichzelf een oude kakker. Hij heeft veel meegemaakt, want hij heeft moeten vechten voor zijn leven. Hij weet niet zo goed wat hij zoekt voor vrouw, maar in ieder geval iemand die ook traditioneel is.

Ik denk niet dat Robert Jan veel aanmeldingen gaat krijgen. Hij noemt zich wel een oude kakker en dat trekt toch andere oude kakkers aan. Maar ik verwacht niet dat die zo snel naar Schotland dan willen verhuizen.

Albert (63 jaar oud) uit Spanje

Martien Meiland krijgt concurrentie, want Albert is 63 jaar oud en kasteelheer in Spanje en wat voor één… Hij is eigenaar van een hotel van 57 kamers wat gevestigd is in een kasteel. In dat kasteel komen rijke mensen geregeld trouwen. Albert zelf hoeft niet echt meer te trouwen. Hij heeft nog twee jonge kinderen samen met zijn ex vrouw. En is pas sinds april uit elkaar met zijn ex, waarmee hij 23 jaar is samen geweest. Dat houdt in dat tijdens de opnames hij 1 jaar vrijgezel pas weer is.

Hij zoekt avontuur en een pittige vrouw en hoopt nog 1 keer verliefd te worden en dat het dan voor altijd is. Ik vermoed wel dat hij genoeg aanmeldingen gaat krijgen, maar ik denk dat hij geen makkelijke man is om mee samen te zijn. Ik vermoed dan ook niet dat hij de liefde gaat vinden tijdens het programma.

Mike (35 jaar oud) uit Spanje

En dan nu een man waarvan ik nu al weet dat hij heel veel aanmeldingen gaat krijgen. Een echte “surf dude”, de 35 jarige Mike uit Spanje. De B&B was van zijn ouders en is in een oude boerderij. Samen met zijn vader heeft hij ook een jetski verhuurbedrijf. Hij geeft wel aan dat hij niet zo heel goed meer Nederlands spreekt, dat is hij echt niet meer gewend. Alleen moet ik zeggen dat je dit echt niet merkt. En hij het door de vrouwen vast wel weer zal oppakken.

Hij is nu 2,5 jaar vrijgezel en heeft altijd Spaanse vriendinnen gehad. Hij denkt alleen dat hij beter past bij een Nederlandse vrouw omdat die minder zeuren. Hij is helemaal gek op zijn hond en zij doen eigenlijk alles samen. Hij zoekt een leuke, sportieve vrouw die ook gek is op dieren.

Arno (46 jaar oud) uit Frankrijk

Arno is 46 jaar oud en heeft een B&B in Frankrijk. Hij heeft pas 1 jaar de B&B en heeft ook nog maar 1 kamer die verhuurd kan worden. Hij doet alle klussen zelf en vindt dat ook heel erg leuk om te doen. Hij is nu 4 jaar single en op zoek naar een leuke man. Hij zoekt iemand die veel energie heeft, maar ook een beetje ondeugend is. Ik vind het heel erg leuk dat er een homoseksuele man mee doet en ik hoop dat hij veel aanmeldingen krijgt, maar ik twijfel daar wel over.

Anja (70 jaar oud) uit Frankrijk

Anja van 70 jaar oud is een opgewekte vrouw met een B&B in Frankrijk. Ze is nog heel erg energiek en doet alles in de B&B nog zelf. Ze zegt dat ze fit blijft door iedere ochtend mee te doen aan Nederland in beweging. Ze wil graag een partner en ze mist het om weer eens met iemand te zoenen. Ze zoekt iemand met humor, een buitenmens en die ondeugend is. Ik hoop dat ze iemand leuks gaat vinden en dat er niet alleen saaie oude mannen voor haar gaan schrijven. Ik gun haar wel ook iemand die lekker energiek is.

Roland (59 jaar oud) uit Hongarije

Roland van 59 jaar oud woont in Hongarije in een wijnkelder. Hij gaat er een huis bouwen en wil een luxe verblijf gaan creëren. Het is nu allemaal nog heel primitief, hij heeft niet eens een wc. Hij is 3x getrouwd geweest en vergelijkt vrouwen met een auto. Hij hoopt nu een goede en mooie “auto” te krijgen waar hij de rest van zijn leven mee gaat doen…

Ook al is hij zelf 59 jaar oud heeft hij nooit gedatet met een vrouw die ouder is dan 45 jaar. Ik vind het heel bijzonder hoe hij over vrouwen praat en ik vraag mij sterk af of hij iemand zal gaan vinden. Het is ook allemaal zo primitief daar dat ik mij heel erg afvraag wie daar zin in heeft.

Henriette (61 jaar oud) uit Italië

Henriette van 61 jaar oud voelt zich Nederlands, maar ook heel erg Italiaans. Ze is nu 5/6 jaar alleen en dat gaat prima, maar ze vindt het niet echt leuk. Ze is vooral op zoek naar een maatje. Ze zoekt wel echt een Nederlandse man, omdat de Italiaanse mannen niet echt houden van zelfstandige vrouwen. Je zou echt niet zeggen dat Henriette 61 jaar is, ik zou haar veel jonger schatten. Ik ben benieuwd wat voor mannen hierop zullen reageren.

Suzanne (58 jaar oud) uit Frankrijk

Misschien wel de meest opvallende B&B van dit seizoen. Suzanne is 58 jaar oud en heeft een naturisten camping in Frankrijk. Haar ex runt de camping samen met haar zus en zwager. Zij zelf is de baas van de keuken. De mannen die gaan schrijven moeten wel openstaan voor de naturisten camping. Zij vindt het een hele fijne levensstijl alles gaat daar heel respectvol. Ook al woont haar ex ook op het terrein gaat hij zich niet bemoeien met haar zoektocht. Dat hopen we maar, want in vorige seizoenen hebben we wel wat andere verhalen gezien.

Suzanne is op zoek naar een charismatische, zelfverzekerde, loyale, rustige, lieve en betrouwbare man. Ik ben heel erg benieuwd wat voor mannen hierop gaan reageren. Het lijkt mij best wel heftig, zeker omdat haar ex, haar kinderen, zus, zwager en neefje ook op het terrein wonen. Je gaat dus niet alleen daten met haar, maar ziet ook gelijk haar halve familie.

Thijs (64 jaar oud) uit Frankrijk

Thijs van 64 jaar oud heeft een huis in Frankrijk en runt een kleine camping. De camping staat in het midden van niets. Iedereen kan daar dus komen om tot rust te komen. Waar je op zijn camping tot rust kan komen is dat in zijn huis een ander verhaal. Hij heeft heel erg veel spullen, daar voelt hij zich in thuis. Hij mist heel erg de eenvoud, zoals de vraag of hij koffie wil. Hij is op zoek naar gezelligheid. Ik vraag mij heel erg af of er voldoende vrouwen gaan schrijven op hem. Ik hoop voor hem van wel, maar ik betwijfel het wel.

Mirjam (52 jaar oud) uit Zuid-Afrika

En dan de laatste van deze voorstelronde is de 52 jarige Mirjam uit Zuid-Afrika. Ze runt nu twee jaar alleen een safari lodge. Ze heeft veel liefde te geven en dat doet ze aan alles en iedereen nu. Alleen mist daar een speciale man bij. Ze zoekt iemand die flexibel is, maar wel veel humor heeft. Je moet wel humor hebben om het uit te houden bij haar in Zuid-Afrika.

Ze zoekt een partner voor zichzelf, maar niet perse voor het bedrijf. Als iemand er echt affiniteit mee heeft dan is het welkom, maar het hoeft niet. Mirjam lijkt mij wel een hele leuke vrouw, maar ik ben wel benieuwd of iemand gaat schrijven voor haar. Zuid-Afrika is toch wel weer erg ver weg.

Recap

Wie er in het volgende seizoen te zien gaan zijn zullen we rond de zomer pas achter gaan komen als het seizoen op RTL4 zal worden uitgezonden. Ik verwacht dat er drie mannen gaan afvallen, maar wie precies daar twijfel ik nog over. Het zal denk ik wel gaan tussen Arno, Robert Jan, Roland en Thijs.

Ook vind ik iedereen wel wat ouder dit seizoen en zeker de vrouwen zijn nog heel erg levenslustig en actief. Dan hoop ik wel dat er voldoende actieve mannen zijn die dan gaan schrijven. En niet allemaal van die mannen die met pensioen zijn en alleen maar rustig op een stoeltje een boek willen lezen en niet willen helpen of dingen willen ondernemen. Het zal vast weer een erg leuk seizoen gaan worden, ik kan bijna niet wachten!

Niks missen en meepraten over B&B en Winter Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!