48 uur non-stop Baantjer bij RTL Crime

48 uur non-stop Baantjer bij RTL Crime

Geschreven door Pieter Jongsma

Zaterdag 5 en zondag 6 oktober zendt het themakanaal RTL Crime twee dagen lang non-stop Baantjer uit. Vanaf 00.00 uur, in de nacht van vrijdag op zaterdag, krijgt de Baantjer-fan de unieke kans om 48 uur ononderbroken te genieten van zijn favoriete misdaadserie.

De spectaculaire Baantjer marathon wordt speciaal uitgezonden ter gelegenheid van de theatervoorstelling Baantjer, die maandag 7 oktober in het DeLaMar Theater in Amsterdam in première gaat. RTL Crime is mediapartner van Baantjer in het theater en aanwezig bij de première om een registratie te maken, die vanaf maandag 14 oktober op het themakanaal rondom de Baantjer-afleveringen te zien zal zijn.

Na de succesvolle boeken, populaire RTL televisieserie en een museum komt Baantjer nu voor het eerst tot leven in het theater. In de spannende voorstelling gaan inspecteur De Cock, zijn assistent Vledder en hoofdcommissaris Buitendam op zoek naar de oplossing van een misdrijf dat voor de ogen van het publiek plaatsvindt. De hoofdrollen in Baantjer worden vertolkt door onder andere Peter Tuinman, Mike Weerts, Peter Römer en Miryanna van der Reeden.

Uitzending
Extra lange Baantjer marathon, zaterdag 5 en zondag 6 oktober, RTL Crime