Op 31 oktober is het Halloween bij Veronica

Op 31 oktober is het Halloween bij Veronica

Geschreven door Pieter Jongsma

Donderdag 31 oktober is het Halloween bij Veronica. De avond zit vol met griezelige monsters en spannende uitzendingen, maar heeft ook een komisch randje. De halloweenavond wordt ingeluid met de animatiespecial Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space en twee halloweenafleveringen van The Big Bang Theory. De films Scared Shrekless en Scary Movie 3 zorgen er vervolgens voor dat de spanning stijgt en de halloweenspecials van InsideGamer en Veronica Filmsluiten de avond af. Veronica’s halloweenavond start donderdag 31 oktober om 18.10 uur.

Monsters en nerds
De halloweenavond van Veronica wordt om 18.10 uur ingeluid door Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space. Hierin nemen Susan (Reese Witherspoon) en de monsters het op tegen onschuldig uitziende pompoenen die aliens blijken te zijn en de wereld willen veroveren. Vanaf 19.35 uur zijn er twee afleveringen van The Big Bang Theory te zien die in het teken staan van Halloween. Zo halen Leonard, Howard en Raj een halloweengrap uit met Sheldon en vieren de nerds met z’n allen het griezelfeest in Stuarts stripwinkel.

Griezelige films met komisch randje
De avond krijgt een huiveringwekkend, maar tevens komisch vervolg met Scared Shrekless om 20.30 uur en Scary Movie 3 om 21.00 uur. Deze eerste titel is een animatiespecial waarin Shrek (Mike Myers) zijn vrienden uitdaagt om enge verhalen te verzinnen voor een halloweenwedstrijd. In Scary Movie 3 komt Cindy (Anna Faris) erachter dat er een duistere videoband circuleert. Iedereen die de band bekijkt, gaat na zeven dagen dood. Ze moet zien te voorkomen dat de band wordt uitgezonden op televisie.

Spannende afsluiters 
Na de herhaling van Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space (23.35 uur) volgen om 00.05 uur halloweenspecials van InsideGamer en Veronica Film. In dit eerste programma worden de meest huiveringwekkende games besproken en bezoeken Saar en Simon de Walibi Halloween Fright Nights. In de halloweenspecial van Veronica Film komt de top 3 horrorfilms voorbij en wordt de nieuwe horrorfilm Insidious Chapter 2 besproken.

Naast de halloweenprogrammering zijn op 31 oktober om 22.40 uur ook de samenvattingen te zien van de derde ronde van de KNVB Beker. Aansluitend wordt er een live verslag uitgezonden van de loting voor de achtste finales van de KNVB Beker.

Halloween bij Veronica – donderdag 31 oktober
18.10 uur - Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space
19.35 uur – halloweenaflevering The Big Bang Theory
20.00 uur - halloweenaflevering The Big Bang Theory
20.30 uur – Scared Shrekless
21.00 uur – Scary Movie 3
23.35 uur – herhaling Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space
00.05 uur – halloweenspecial InsideGamer
00.20 uur – halloweenspecial Veronica Film