Talpa-productie ‘Kluizenjacht’ naar SBS6

Talpa-productie ‘Kluizenjacht’ naar SBS6

Geschreven door Pieter Jongsma

Vrijdag 10 januari melde wij van Showbizznetwork.nl al dat Talpa met een nieuw programma met de naam Kluizenjacht zou komen maar meer was er toen nog niet bekend over het nieuwe televisie programma. Inmiddels een week later maakt SBS6 bekend dat de zender vanaf eind februari met een nieuw programma komt, Kluizenjacht.

De afgelopen weken na het floppen van de serie Verliefd Op Ibiza en Welkom bij de Kamara’s waren er in het weekend alleen maar films te zien op SBS6, maar nu het weer iets beter gaat met SBS6 door het succes van Utopia komt SBS6 met een volledig nieuw weekend. Eerder maakte we al bekend dat de vrijdagavond vanaf eind februari zal worden gevuld met de real-life soap Andy & Melisa en met Wie Trouwt Mijn Zoon maar nu is ook de nieuwe zaterdagavond van SBS6 bekend.

SBS6 komt vanaf eind februari met het programma Kluizenjacht op de zaterdagavond, Kluizenacht is een spelshow waarin een kandidaat in verschillende rondes zoveel mogelijk lege kluizen moet weg spelen om uiteindelijk één kluis over te houden met een hoofdprijs van 250.000 euro. Elke ronde in de spelshow moet de kandidaat, op basis van uiterlijke kenmerken, een speler uit het publiek kiezen die voor of tegen hem speelt. Kluizenjacht wordt geproduceerd door Talpa en gesponsord door de Bankgiro Loterij.