‘RTL Late Night’ tijdens Olympische Spelen live vanaf ‘De Coolste Baan van Nederland’

‘RTL Late Night’ tijdens Olympische Spelen live vanaf ‘De Coolste Baan van Nederland’

Geschreven door Pieter Jongsma

‘RTL Late Night’ komt vanaf vrijdag 31 januari tot en met vrijdag 21 februari live vanaf ‘De Coolste Baan van Nederland’ in het hart van het Olympisch Stadion te Amsterdam. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de naderende Olympische Spelen in Sotsji. Vanaf de start van De Spelen besteedt ‘RTL Late Night’ elke dag aandacht aan wat er in Sotsji gebeurt. Dit gebeurt via bijdragen van een eigen ploeg rechtstreeks vanuit Sotsji maar ook met sport gerelateerde gasten aan tafel bij Humberto.

Op dagen dat er Nederlandse schaatsers actief zijn op de Spelen, schuiven afwisselend oud-olympisch schaatssters Barbara de Loor en Annamarie Thomas aan vergezeld door oud-lschaatser Ben van de Burg. Op vrijdag 7 en maandag 10 februari komt Humberto zelf met een bijdrage vanuit Sotsji. Zijn plek in Nederland wordt op deze twee avonden overgenomen door Peter van der Vorst.
Naast de invulling rondom De Spelen behoudt elke ‘RTL Late Night’-uitzending haar vertrouwde karakter met diverse andere actuele en relevante onderwerpen en gasten.

Via #RTLLN en @RTLLateNight kan de kijker elke avond tussen 22.30 uur en 23.30 uur live mee discussiëren én vragen stellen.
'RTL Late Night' wordt geproduceerd door Blue Circle.

Uitzending
RTL 4, ‘RTL Late Night’, maandag t/m vrijdag tussen 22.30 en 23.30 uur.