Ferri Somogyi verlaat GTST

Ferri Somogyi verlaat GTST

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Ferri Somogyi verlaat vanavond de RTL4-soap Goede Tijden, Slechte tijden. Na veertien seizoenen legt hij zijn rol als Rik de Jong neer. Het gerucht ging al ruime tijd dat Ferry Goede tijden, Slechte ging verlaten alleen werd dit tot heden op heden nog ontkent. Somogyiie, die de rol vertolkt van Rik de Jong, zou geld hebben gekregen van RTL om zijn baan bij GTST op te geven.

Ferri Somogyi speelt in GTST de rol van Rik de Jong, die momenteel in de cel zit voor moord. Zijn personage heeft bekend de parachute onklaar te hebben gemaakt waarmee Mike Brandt gespeeld door Louis Talpe vorig seizoen te pletter viel. Die had jammerlijke pech, want Rik was eigenlijk van plan om de parachute van zijn schoonzus Aysen te saboteren, aan wie hij een bloedhekel heeft.

Wat er gebeurt met Ferri’s personage, is voorlopig een groot geheim in Hilversum. RTL4wil er niets over kwijt. 'Of hij wel of niet vrijkomt, kunnen wij niet zeggen, omdat we daarmee de verhaallijn verklappen,'  aldus een woordvoerder tegen RTL Boulevard.